perjantai 21. helmikuuta 2014

Viikonloppu on ovella!




Tämänpäivän treenit otettiinkin Hypoxin merkeissä. Viikonpäätös on kiva tehdä Pauliinan (Leelian Lepotuolissa).
Purkasin tänään (niinkuin aina) Pauliinan kanssa tunnetiloja, omia mietteitä ja kaikkea siltä väliltä. Onneksi Hypoxihuoneessa ei ole korvia eikä ne osaa puhua, voisin veikata että stoorit ois aikamoisia. Pauliina on aivan loistava kuuntelija ja hänen kansaan on mahtavia keskusteluja, hän on niin <3 Haikein mielin olen tässä jo hetken pohtinutkin että hypoxia ei ole enää kun ensi viikko eli jäljellä on enää 2 treenikertaa. Vähän surkuttaa mut onneksi näen häntä ja muitakin tukipylväitä tulevaisuudessa paljon, nimittäin vaikka haasteen viikot vähenevät eihän minun huumailut mihinkää jää, ne on ja pysyy.. ja tämä kaikkihan on vasta alkua =)

Kuplapuvussahan aloitin rentoutumalla, tänään kyl meni rentoutumisen ohella todelliseksi höpöttelyksi kun Mia oli samaan aikaan terapeutin pakeilla (siis siellä hypoxsissa) =) Me satutaan aikataulullisesti Mian kanssa samoihin aikoihin pelipaikoille niin siksi näen häntä niin usein, olemme myös tunteneet Miankanssa jo ennen haastetta. Kiva kun on tutumpi mukana ni voidaan purkaa ajatuksia ja ihmetellä haasteen menoa ja meinikiä yhdessä.
Mie, Mia ja "meidän" Pauliina <3


Kuplapuvussa pakattuna aika menee ihan hiton nopeesti. 20min.tuntuu sekunneilta, ja jos vain voisin, makaisin siellä tunteja. ihokin alkaa tottumaan kupliin niin tunne iholla on ihan erilainen kun aluksi. Tehokasta siitä huolimatta, vaikka iho alkaakin muistamaan mitä tapahtuu.

tältä reidet näyttää kuplapuvun jälkeen.. keijupölyä =)

Hitsi mun on pakkolaittaa kuva mun lempikeijusta, joka mulla tulee mieleen aina kun puhun keijupölystä=)
tää on niin Carssu keiju =)

Kuplailujen jälkeen oli vuorossa rakastamani vacunaut-puku ja eikun matolle hikoilemaan..

puvun kiristys paineella ja ilmaraot kiinni ja eikun menox =)
Kävelen 30 min puvussa matolla, pauliinan seuratessa sykkeitä, rakastan tätä <3 Puolen tunnin jälkeen oon niin hiestä märkä ettei ees uskois, kävelyn tahti on kumminkin aika hidastempoinen, paljon hommassa pelaillaan kaltevuudella.
Hommanjälkeen varattiin vielä ne ensiviikon ajat ja sit suuntasinkin Mamma kullalle synttärikaffeille, siis itse join vaan vettä. Hypoxin jälkeen ollaan pari tuntia laittamatta suusta alas mitään muuta, paitsi sitä vettä.
Iltaruuan vetäsin sitten kun sen aika oli ja silloinhan nautitaan erittäin protskupitoinen ruoka, ja minulla olikin kova nälkä niin tuli tarpeeseen. Hypoxi tuntuu ajatuksena suht kevyeltä jutulta mut se on erittäin tehokas ja kroppa tekee töitä tunteja treenin jälkeekin.

Perjantai alkaa olee pulkassa, viikko oli tehokas ja aika kiireinen =) Joten nautin viikonlopusta kaikin rinnoin ja palkitsin itseni illansuussa, (tästä sä et tea tykkää nyt =)...)

äitin pussi
Murut haki makuunista viikonloppunaminsa ja päätti tääkin äiti ottaa eurolla maksimissaan itselleen. Kun sain palleroita tunkea suuhun pari satsii ni huomasin kaatavani loput muiden pusseihin ja siis söin vain n. puolet eli n.50g. himo meni ohi ja nyt voin taas olla rauhassa, enää ei edes tee mieli. (oli mulla se totaalikieltäytyminen) mut tämäkin on sitä himojen hallintaa, ja alkaa järki voittamaan. hyvä minä =)

Viikonloppuna meen vetäsee yhden salitreenin, joko huomena tai sitten sunnuntaina.Se nähdään sitten. Ihanaa viikonloppua kaikille ihanille lukijoilleni ja pitäkää huolta ja nauttikaa elämästä <3


-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti