tiistai 25. helmikuuta 2014

Hikeä, touhua ja taas hikeä!

Leppoisasti aloitettiin tämä aamu, duunista mulla vapaapäivä joten ei kiirusta, aamupalat syötiin rauhassa ja heräiltiin hiljalleen.
Yhdeksitoista pörhällettiin huumalle pikkumurun kanssa joka on ihan liekeissä kun pääsi taas mukaan, minusta on ihanaa kun juniorikin tykkää viettää aikaa huumalla, ja ei ne omenat kauas puusta putoa, hän tykkää Pauliinasta ihan hitokseen. Hieman haikeana  makailin keijupölyissä koska enää yksi kerta jälellä, voin veikata et ikävä tulee, kuplia, paineita sekä ihkua Pauliinaa. Tää hypoxi on ollut kyllä ihan mahtavana lisäbuustina kropalle tässä haasteen timmellyksessä.
Hypoxilikat kuplasateen jälkeen <3

Vacunauttipuku päälle ja matolle, kameralla yritin ottaa taaksepäin kuvaa et nään, mitä tyttö duunaa, Nepsukin tykkäs rollerista, mein on saatava kotiin semmoinen  =)

Ja sitten venytellään, (hän on niin ihanan tosissaan, mutta totta! venyttelyt on suuri osa hyvinvointia) =)
Hypoksin jälkeen on niin ihanaa kun (pitää) saa pari tuntia ottaa ihan lonkisti ja olla vaan.  Joten  hypoxsista lähdimmekin rakkaalle ystävälleni ja kummipojalleni kaffeilemaan (siis vettä juomaan, hypoxin jälkeen kurkusta laitetaan alas seuraavan parintunninaikana vaan  sitä vettä!!!)
Haasteen aikana ystistenkaa reffailut on jääneet aika minimiin, mutta onneksi minulla on ihanii ystäviä, jotka ymmärtävät  tiukat aikatauluni  ja jaksavat tukea minua. Kiitos heille siitä, olette korvaamattomia <3

Parituntia meni että humpsahti ja eikun kotiin pöperöiden äärelle. Masut täynnä lähdimmekin Juniorin kanssa happihyppelylle, oli niin ihana auringonpaiste ni ei hennonnut jäädä sisälle, vaikka hommia ois riittänyt (pyykkivuoret, ruuat, siivous ym...) Kerkeehän noita =)
Mageesti aurinkokin jo lämmitti ja fiilis on jo aika keväässä. Miau!!!!
Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin koko maailma <3
Kevät kurkkii!

Pyllymäki ei oikein luistanut....
Niin keskityttiin ottamaan brunaa =)

Lenkin jälkeen ruokakaupan vuoro, ja Isin haku kotii. Kotiuduttuamme vetäsinkin trikoot jalkaan jä lähdin vetäsemään salitreenin, kello oli sen verran että mietiskelinkin et Huuma on varmaan aika täynnä reenaajia, ja oikeassa olin. Hienosti kumminkin mahduin mukaan ja sain vetästyä loistavan setin, treeni rullasi ja lisäpuskua tuli hyvin kun lisäsin sarjoihin toistoja, tämä on kyllä hommaa missä hiki tulee ja hyvä mieli.
(Koitin ottaa teille pientä videopätkää treenistä, mut voitte vaan arvaa, ketuiksihan se meni!!!) siis pitää ottaa joskus kuvaaja taas matkaan ni saadaan pientä videotakin treeneistä  ;)

Voihan peiliotokset!!! mut mä olin paikalla =)

Äkkilähdön otin taas loppusilaukseksi Annan tahdeilla =) Sit äkkiä kotiin ja ruokaa napaan.


Onneksi tuol kopis ei oo videokameraa, ja jos on ni onnea sille kuka sitä kattelee =)

Iltaruokani, lihapullia ja salaattia, nam...

Huomena Arki jatkuukin normaalilla setillä eli duuniin ja sieltä kimppatreeneihin, kimppailuissakin tokavimppoo settiä saadaan, joten katotaan mitä Mira on tälläkertaa kehitellyt :P 
Mut nyt kuumaan suihkuun (oon aika hikinen ja nuhruinen päivän jäliltä) .

Nauttikaa ihanista ulkoilukeleistä, nyt ei tarvitse valittaa kuinka on sateista ja synkkää, lenkkarit jalkaan ja pihalle kirmaamaan <3 Ihkuja unikuvia, tää daami kuittaa!!!!

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti