torstai 20. helmikuuta 2014

Treeniä, treeniä, lisää treeniä!

Täällä taas sitä huudellaan, tää torstai on menny ku siivillä. Töissä oli ihan loistopäivä, työkamujen kanssa kikateltiin pitkin päivää, ja oli jutut taas ihan kohillaan =) Purkasimme hurjat satsit jo pääsiäistä myymälään ja kyllähän ne söpis munat ja kanat saa kikattelemaan ;)
Myös suklaamakeiset saapuivat ja pitäähän minun olla ajantasalla mitä myyn ja osaa sanoa asiakkaille mausta, ja laatuhan pitää tarkistaa=) (maistoin vain yhdet molempia!)

Kyllä nyt täytyy sanoa että munat maistuivat hyvälle suussani =)  (Tea maistoin koska mun oli pakko =)
Ja ihania kransseja saapui <3 kevät on niin ihanaa aikaa, värit ihania pastelleja! tulkaahan tsekkailemaan ;)

Penan ovet säppiin ja kotia vaihtaan trikoot jalkaan, välkkäri nassuun ja huumalle, oltiin sovittu Mian kanssa et mennää samoihin aikoihin ni saadaan vaihdettua kuulumisia ja toinen voi napsii kuvia välissä. Tea ihanuuskin oli hollilla ja tässähän nää daamit esittäytyy, kuvankauniit  neidot =)

penaalin terävimmät <3
Vaihdettiin kuulumisia ja ilman kameraahan sitä ei voi tehdä. Kuinkahan me jatkossa osataan reenata ettei kokoajan salamavalot välkehdi??


Salipirkot taas liekeissä kun kamera räpsähtää!

Otettiin Mian kanssa kiva lämpö päälle ja tyttöhän juoksee kun forest Gump, Run Mia Run =)


tyttö on tainut liikaa kattoa Foret Gumppia =)
Treeni rullasi sujuvasti ja kivat polttelut tuntuivat eilisen fillaroinnin jäljiltä reisissä, nopiaan ne unohtuu kun ottaa uutta happoa tilalle. Rakastan tät uutta treeniä, tauot eri liikkeiden välissä on vaan 20sek. ohjelma on ihanan nopea tempoinen kokonaisuus ja kyllä tuntuu!

Pumppaa, pumppaa!!!!!

Mia poistuikin treeneistä aika piakkoin koska paha olo voitti, ja ymmärrän  tosiaan! toivotaan että oli ohikiitävä olotila koska meistähän ei kukaan halua sairastaa nyt, energia on sika hyvä treeneissä ni jos täs nyt romahtaa sängynpohjalle ni  voi pieru sentään... eli hartaasti pyydän: Rakas taivaanisä anna meidän olla terveitä ja TREENATA <3... Jos pitää kipeeksi tulla ni ollaan sit kaikki vaikka Huuman synttäribileiden jälkeen jookosta?
Maitohappobakteeria taidan ottaa jo tripla annoksen päivässä, tuntuu et nyt jyllää kaikki mahdolliset, yleensä olen jo pelkän ajatuksen voimasta kipeä, mut nyt en sitte millään kerkii sairastaa! Nyt mennään eikä meinata, eix je? (koputin puuta)

Treenin jälkeen vetäsen aina Fustran rollerilla paikat läpi, jottaei paikat niin kipeiksi tuliskaan. Alkukankeuden jälkeen se on loistava patukka, kivasti omalla painollaan saa pelattua rankkuutta. Se on ihan loistoväline, haluun kotiuttaa yhden tällaisen. Mattikin vois tykkää =)

Rolleria etureisille <3 Ja kiitos sinulle mukava Jäbä kuka tulit ottamaan kuvan =)
täs viel se pakollinen peilipose =) Väriloistoa treenivatteisiin Intersportista Jumalniemestä =)

Jeeeeee huomena taas Pauliinan luo ottamaan keijupölyä  kropalle hypoxiin ja super ihana nähdä Pauliinaa, mul on niin ikävä sitä naista <3 Hypoxia ei oo enää kauhean montaa kertaa jälellä ni nyt laitetaan maksimit käyttöön, jos mie saan päättää.. =) Katsotaan siis mitä huominen tuo tullessaan...
Heipsan <3
-C-

3 kommenttia:

  1. kyllä, me ollaan niin kuvauksellista porukkaa ♥

    VastaaPoista
  2. Täysi ot treeniin, mutta ihania kransseja! Harmi, ettei teidän kauppaan uskalla tulla apinalauman kanssa. :D

    VastaaPoista