sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kiva sunnuntai!

Sunnuntai aamu alkoi leppoisasti, kyllä näistä vapaa aamuista osaakin nauttia kun arkiaamut on meidän perheessä aika tohinaa ja sinkoilua.
Aamupalan jälkeen alettiikin valmistautumaan neitokaisen ensimmäiseen Zumba tuntiin, ihanaa kun on sunnuntait vapaita ja kerkeää keskittymään pikkutytsyn harrastusmahdollisuuksiin. Tanssi meni alkujännityksen jälkeen oikein mallikkaasti ja tyttö nautti kovasti, odottaa innolla jo seuraavaa kertaa.
Junior uudessa harrastuksessaan =)
Tansseista kotiin, välipala huiviin, trikoot jalkaan ja into pinkeänä kohti Huumaa ja sunnuntai reenejä. PT:n kanssa aamusta vähä viestittelin ja jätettiin suosiolla kyykkäysliikkeet pois ja otin tilalle laitteissa tehtävät etu ja takareidet. En ihan niin kovalla puskulla niitä pystynyt tekemään  kun mieli huuti, mutta kutakuinkin onnistuneesti. Juoksumatolla tein alku lämmittelyn ihan rauhallisesti kävellen ja tuntui aika hyvälle, olosuhteisiin nähden =)
Salilla oli reenaamassa haastessa mukana oleva Jarikin, hän suostui räpsäsemään pari kuvaa todistusaineistoksi etten vaan huijaa teitä ;D

Enkelin siiville reeniä remmeillä (selälle), ja oon luullu et vihaan remmejä, en oo vaan uskaltan kokeilla ;)

Lationnostot =) kyl mä siin viel kehityn =)

Kyllä tuo reenaus tekee hyvää, aivokoppa saa terapiaa kunnon reeneillä. Mikä siinä onkin että tää fiilis reenamisen ilosta välillä on jäänyt takaa-alalle ja mielen on vallannut jokapäiväinen lepopäivä =)
No onneksi se on mennyttä ajattelutapaa ja nyt ajatellaan vaan tulevaa... Kun saan itseni kuntoon lupaan rääkkää kroppaani taatusti  kovempaa ja antaa pyllyllekin parempaa kyytiä. Ja uskon että minut löytää kahvakuulatunneilta, kuulat sulatti sydämämeni. =) Odotankin jo keskiviikkoa ja tulevaa bootcamp tuntia, se oli niin mahtavaa.. <3

Salin jälkeen oltii niin kokoperheen voimilla suuntaamassa uimahalliin missä oisin päässy vetäsee alakerrallekin reeniä, vesijuoksua!, mutta kuinkas ollakkaan, 10 min.ennenku oltiin paikalla oli veetty ovet säppiin ja halli kiinni. (sunnuntai aukiolot) Noh ensikerralla sitten, yritys oli ainakin hyvä ;)

Tässä teille kuvina, mitä tämä lyyli on tänää vetässy kituusistaan alas! Hiilari annos on isompi päiväänikohden kun dieetillä, mikä on aika kiva tunne, mulla ei oo niin nälkä kokoajan.

ylähäällä: aamupala ja lounas/ päivällinen , alhaalla: välipala ja iltapala

Ruokavalioni  on tosi kiva kun mahdollistaa paljon, korvailen ainesosia vaihtelevasti, ja kekseliäisyyttähän saa käyttää, kuhan pitää huolen että ravintoarvot mätsäävät!

Jollei nyt ihan liian hyvänhelpota kuulostaisi, niin olen syönyt/sortunut kouralliseen karkkia. Kun tuntuu että näin karkkipäivän (lauantai) jäliltä nameja tupsahtelee joka laatikosta. Eileen kun söi vähän niin aivoissani sokerit jää päälle, eli totaalikieltäytyminen taitaisi olla mulle se paras vaihtoehto!!!



Huomena illalla minua hemmotellaan taas Hypoxsissa Pauliinan kanssa, eli siinä onkin reenit huomiselle..
 Huomisen illan (yritän) olla kirjoillematta postauksia ja olla vaan..  Saa nähä onnistunko aikomuksissani!
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti