sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hiilarille kun antaa pikkusormen se vie koko käden!

Tässä perheessä taitaaa sunnuntait olla pyhitetty reenailuille. Aamu alkoi taas rinsessan Zumballa ja itsekin kävin sunnuntai ratoksi vetaäsemässä treenin. Tällai sunnuntaina on aikas kiva reenailla jotenkii siinä on oma viehkeytensä. Ei kiire mihinkään ja saa kuluttaa treeniin niin paljon aikaa kun haluaa. Kivaa =) Treenit meni kivasti nappiin ja hiki virtasi.

Kamat kassiin ja menoks =)


Kaikki ei kyllä voi tänään mahtua samoihin raameihin. Syömisen kanssa ei ole ihan menny kun ohjeessa. Olen vähän napsinut tänään.
Vahinko on  tosiaan käynyt ja koitan olla märehtimättä liiemmin. Jotenkin asia on tänään vaivannut, EIKÖ MULLA OLE YHTÄÄN SELKÄRANKAA! Noh huomena uus päivä, tää ei ole tosiaankaan aina helppoa, mitä ruokapuoleen tulee. Suurimanosan elämästäni olen ollut napostilija ja tunne syöppö, isokin muutos on jo tapahtunut ja olen itseeni semisti tyytyväinen ruuansuhteen, koitan olla itselleni armollinen koska kova matka on vielä edessäni. Sitä olenkin miettinyt että kuinka vahva mahdan olla Haasteen loputtua, mutta onneksi on matkaa jäljellä ja huippu tyypit tukemassa.
Taidan kaivaa arkistoista kaikki pahimmat pullukkakuvat ja vuoraa seinät niillä ni ei taida käsi lipsua enää... 
Olen kumminkin oman elämäni sheriffi ! Tahdolle voimaa!

Huomenna on onneksi maanantai ja vapaapäivät lusittu, ruotuun palaaminen tapahtuu kuin itsestään, työnparissa on hyvä mennä kellonmukaan eikä ole aikaa miettiä lipsuiluja =)
Huomenna maanantaina onkin mun huilipäivä. Ja tiistaina ihmetellään tuomioni polvensuhteen Vedetään Rakkauteni Hypoxi ja illasta reffaan PT Villen ja käydään läpi uusi haastavampi treeniohjelma. Kroppa huutaa niin kovasti vahvaa reeniä, tällä ekan kahenviikon reenillähän ollaa valmisteltu kehoa kovempaan menoon.
Nyt puolivamppina kun jarrut on kokoajan vähän päällä ni ei saa ihan kaikkea irti, mut asiahan korjaantuu heti kun saan paikat kuntoon, mut upea huomata kuinka hyvin voi reenata vaikka jokin paikka vammailee. Vaihtoehtoisia liikkeitä löytyy kumminkin paljon ( kiitos Villen) ja kaikesta huolimatta treenit on menny hyvin <3
Kolmas haasteviikko siis pyörähtäköön käyntiin, (innosta täristen), nämä kaksi ekaa viikkoa on ollut huikeat. mutta onneksi 4 jälellä! Tää on niin upeaa ja jokapäivä tunnen kiitollisuutta kun saan olla mukana.. Nyt nukkumaan ja keräämään voimia haasteelliseen tulevaan <3

Ihania unia ja kivaa alkavaa viikkoa!
-C-
 
<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti