lauantai 8. helmikuuta 2014

Karkkipäivä

Tämä aamu alkoi aika nihkeellä heräämisellä. Oisin voinu antaa melkein mitä vaan jos oisin saanu jatkaa pumpulisia unia edes hetken pidempään, yö meni välillä pyöriessä ennenkuin pääsin kunnolla nukahtamaan. Takaraivossa jännitti aamunen mangneettikuvaus. Noh seiskanmaissa startattiin IsonMurun kanssa nokka kohti kaupunkia ja kuvauksia, ja voin sanoo että jännitti oikein kunnolla, vaikka näin jälkeepäin ei ollu mitää pelättävää, oli uusi juttu minulle niin kuuluuhan sitä jännittää ;D Ei ollu paniikkikohtaus kaukana siitä liikkumattomuudesta, ahtaasta putkesta jajaja.....
No selvisin kuitenkin.. Tiistaihin ootellaan vielä tuomiota :/

Aamupösilöt =)

Kuvausrekka
Kuvattavana on Toinen potilas eli Miun Matti, mie kun olin putkessa nii äijä tuijotti olympialaisia ja unohti et sen piti kuvata!

Tästä keikasta taitaa tulla nätti perhepotretti =) 

Matti kun jäi kuvattavaksi ni otin hyödyn irti ja suuntasin aamupalalle Pasaatiin, hiljaista oli viel ku kello oli niin vähän mut parkkeerasin ruhoni uudehkoon kahvilaan Aschaniin, jossa oli ihana neitonen Erika asiakaspalvelijana ja vaihdettiin kuulumisia ja hitsi kun oli aurinkoinen ihminen, jäi hyvä mieli. Kiinnitän paljon huomiota palveluun koska olen itse asiakaspalvelualalla ja on ihanaa saada hyvää palvelua, hyvä palvelu ei aina ole itsestäänselvyys, täällä se oli hyvää ja aamupala maistuvaa =) joten poikkean varmasti uudelleen. Myös tarjonta Aschanissa oli laaja, kaikille jotain, isoon tai pieneen nälkään ja herkkusuille kaikenlaista magiaa =)

kahvila Aschan ja Erika
Kuvausten jälkeen ja mun rauhassa nautitun aamupalan jälkeen nopsasti takas kotiin vapauttamaan siskoni lastenlikantehtävistä. Murut vetäsi possot ja lihikset nassuihin ja halusivat lähtee katsomaan kun äippä nauttii Hypoxista, Mattikin uhkasi kokeilla, paikanpäällä kun näkee vielä oikeesti mistä on kyse, kokeilunhalu on polttava!
Nepsu oli ihmeissään, mutta taisi pikkuiselle olla paras juttu kun Mia starttasi aamuHypoxit samoihin aikoihin. Tyttö on ihan halitioissaan aurinkoisesta Miasta, kukapa ei oisi :D

Hypoxin jälkeen olo oli loistava, mutta olin niin naatti pulssipitoisesta aamusta että oisin vaan voinut nukkua. Kun olin saanu ruuan napaan ni lähdettiin pihalle touhuumaan, jotta piristyisi, happihan auttaa aina. Ihana äitini oli kanssa touhuumassa ja hassuttelemassa kanssamme <3

tärkeintä <3



Nepsulle liukumäki =)

 

Tänäänhän on lauantai ja olen suonut sen itselleni karkkipäiväksi jos oikein houkuttaa, tänään on houkuttanut ja olen vähän karkkia napsinut. En sitä suuremmin murehdi, kuhan vaan huolehdin ettei napsimiset jää päälle.
Huomena nukun pitkään ja nautin kiireettömästä aamusta, Salille menen itseäni vähän piiskaamaan ja karkottamaan nuo irtsarit itsestäni =)

Itaherkkuna tein Protskulettuja <3 päälle banaania ja ihan ohuet raidat kinuskia, voin taata et makeanhimo on tipotiessään =) (ohjeen millä minä tein letut löytyy täältä, (http://www.fast.fi/?s=letut&submit=Hae )
Mukavaa lauantai-iltaa ja muistakaa murustella <3
 -C-

2 kommenttia: