tiistai 25. helmikuuta 2014

Onko väliä mitä päällensä laittaa?

Ihmiset tuntuvat jakavan kaikenlaisia mielipiteitä treenivaatteista, ja ylipäätään siitä mitä salille tai urheiluun puetaan ylle. Melkein kaikki leimataan tekstiiliurheilijoiksi jos haluaa panostaa treenikuteisiin, ja panostuksella en tarkoita että pitää valita kalleimmat ja hienoimmat, mun mielestä riittää kun valitsee materiaalit lajin mukaan. Mutta minusta se on jokaisen oma valinta mitä haluaa päällensä pukea. 
Itse kuulun ihmisiin jotka on aloittanut aikoinaa treenaamisen ihan reikäisissä pieruverkkareissa ja tajuttoman isossa puuvillaisessa T- paidassa. Aamulenkkikin vedettiin  melkein sadetakissa tai paksussa kollarissa..puhumattakaan vanhan kansan tuulipuvusta  ;)
Aikoinaan mieheni oli intersportissa töissä ja sen myötä aloin itsekin kiinnittämään huomiota mitä ulkoillessa ja treenatessa tuli päälle vedettyä. . Kyllä se vaan niin menee et laji kun laji niin jos sulla on oikeanlaiset kuteet, hyvät mitkä hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta niin suoritukset on puolet antoisampia ja niistä nauttii enemmän.  
Nykyään minusta on kiva panostaa ulkoilu/treenivaatteisiin koska sen kautta urheilu on mukavampaa ja jaksaa paremmin kun ihokin saa happea eikä tukehdu alkumetreillä. Luulen että kierolla tavalla suorituksetkin voi parantua jos sulla on oikeanlaiset varusteet kullekin lajille. Jos se tekee joistakin tekstiiliurheilijan et haluaa nauttia urheilusta niin olen just se! :) ethän sä saunaankaan mene pilkkihaalareis kumisaappaat jalassa. :)
Haasteeseen minua lähti sponsoroimaan paikallinen intersportti. Heidän tiimoilta olen saanut uusittua  treenivaatteitani, ja kiitos siitä heille.
https://www.facebook.com/IntersportJumalniemi
Omiin suosikkivaatteisiin kuuluu mm. KariTraan vaatteet.  KariTraa on loistava valinta  jos haluaa sporttista, naisellista ja ennenkaikkea hyvää laatua. KariTraan valikoimaan kuuluu ihania treenivaatteita, takkeja, asusteita ja niin salille kuin juoksuun tai hiihtoladuille. yhdessä postauksessani olikin Traan takki esillä, aivan ihana. (mie haluun :)...
Intersportin Pilvi toimittikin minulle huisin paketin jossa oli KariTraan Butterfly sarjaan kuuluvia tuotteita monessa eri värissä.  Butterfly sarja on ihan taivaallisen luksusta iholle. Tekstiilien kangas on niin ihanan pehmeetä, ihan kun ei olisi mitään päällä. Topit sopiihyvin alustopeiksi treeniin hengittävyyden ansiosta. (mulla pitää aina olla toppi alla, se on mun tavaramerkki ;)...)
Nää on just niitä tuotteita mistä en enää suostu luopumaan. Butterfly sarjaa saa upeissa väreissä mausteeksi asuvalintoihin. Sarja on voittanut useamman testin ja en ihmettele, ne on laadukkaita ja pysyy hyvin paikoillaan menevämmässäkin treenissä.

Butterfly topit ja hihalliset paidat sopivat loistavasti kerrastopuseroksi kuin treenipuseroksi. Teknistä nopeasti kuivuvaa ja neljään suuntaan joustavaa materiaalia, joka antaa liikkumavapautta.  Stretchtrikoo 95% polyamidia ja 5% elastaania. Pesu 40° asteessa. Pysyvät loistavasti paikoillaan ja treeni-ilo taattua =)

 Alushousut on kanssa Butterfly sarjaa, saumattomuuden ansiosta todella mukavat jalassa, ei hierrä eikä purista!

perhosia pyllylle =)

Kari Traa tunnetaan parhaiten nimeään kantavasta urheiluvaatemerkistä, joka on pohjoismaissa supersuosittu liikkujien parissa joogaajista juoksijoihin ja hiihtäjiin.
Kari Traa on tunnettu Norjalainen mitaleja haalinut freestylehiihtäjä ja kumparelaskija.
Omaa  nimeänsä kantavan  urheiluvaateyrityksen hän perusti vuonna 2002.
(lisää Kari Traasta voi käydä tsekkailemassa täältä http://www.karitraa.com/ )


Kengilläkin on suuri merkitys treeneissä, valikoima on laaja ja niissäkin eri lajeille löytyy vaihtoehtoja. Itselleni uusiksi treenikengiksi valitsin Niken freefit 5.0:t, ne on kun karamellit ja uskomattoman kevyet, tosi mukavat jalassa. Kengät soveltuu loistavasti mulle satreeniin ja jumpalle. Kengissä niinkuin vatteissakin löytyy laajoja valikoimia, kaikki kun ei kuitenkaan sovellu kaikille, kokeilemalla löydät itsellesi parhaimmat.
Taaemmat Nike free runit, joita tykkään myös käyttää, varsinkin kävellessä on loistavat ja tuki jalalle hieman parempi kun jumppakengissä..
Reebokin trikoot tuovat kivasti väriä treeniin  ja kuvassa näkyy myös kuinka mukavasti  Traan topit tulevat vähän alemmas pyllylle, minä tykkään =)
Muistattehan että treenivaatteita on moneen makuun ja jokaiselle löytyy vaihtoehtoja. Kaikki mallit eivät aina sovi kaikille, joten rohkeasti sovittelemaan.  Uudet mukavat ja istuvat treenikuteet tuovat ainakin minulle lisäbuustia treeniin samalla tavalla kun uusi käsilaukku tai silmälasit arkeen. Tai miehille UUSI AUTO =)
 
Jatkossa  tehdään vaatepostauksia enemmän, koska nyt en hurjasti viitsi laittaa rahaa kiinni vatteisiin koska makkarat kutistuu ja sentit kaikkoaa pikkuhiljalleen, keskitytään näihin enempi sitten kun on tasaantunut tämä  "kutistuminen" mut hei loistavaahan se on ....mie pienenen <3 =) jihaaa!!!

Näistä mä oon haaveillu sit kun koko tasaantuu, ihanaa blingblinggiä <3   https://www.facebook.com/pages/Bodystock/754459141236292
Ja sit tietty nää kans <3
siis täydelliset <3 housut saa osoitteesta http://www.bodystock.fi/
Nyt mun vaatejutut riittää tältä illalta/yöltä, mut enegistä viikkoa kaikille ihanille <3 
Tää pimatsu vetäsee huomena Hypoxin aamusta ja illalla topakan salitereenin, can`t wait <3

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti