lauantai 15. helmikuuta 2014

Touhua päivä täys..

Sutinaa on ollu tän tytön kengissä aamusta asti, duunit ja siihen päälle sain hemmotteluhetken Pauliinan hupoxissa koko perhe oli mukana ja Musta niin tuntuu et meijän juniorissakin asuu pieni salipirkko =)

Jee hyvä Huuma!

Nepsun onnen kruunasi Ihana Mia kehen törmättiin huuman aulassa kun tehtiin läpsystä vaihto.
Taitaa olla Miankin tunnit aika hyvin käytetty kuluneilla viikoilla ;) 
Näin kiireisen viikon jälkeen on ihana käydä antamassa hypoxia kropalle ja mielelle, matollakin otettiin kunnolla hiki päälle ja ai että kun teki hyvää =) Hyvää tekee myös Pauliina, Vaikka naisella on kalenteri puukattu täyteen asiakkaita aamusta iltamyöhään, hänen hymynsä ei hyydy, jaksaa hän kuunella ja kannustaa <3 ja kuinka hän ottaa kaikki meidät (perheeni) avosylin vastaan ei hermostu meidän sähläyksille =)

Nepsu vahtii äitiä ja kiva kokeilla kuplia kun tuntuu puvun päältäkin =)


Hyvin hikoilleena ruokaupan kautta kotia, kotona hurja kaaos, kasseja joka puolella, koko perheellä hurja nälkä ym ym. mutta ei paljon haittaa, kerkeehän sitä siivoilla joskus sitten. Just Pauliinalle tänään purkasin että jos mä handlaan tän kuusi viikkoa näinkin hyvin (kiitos Miehelleni, josta korvaamaton apu<3) ni on turha yrittää selittää ettenkö kerkeisi jatkossa kahdesti tai kolmesti tai jopa neljästi salille viikossa =) .. Hyvä meijän joukkue! =)

osa sekasorrosta kun yritetää tumpata ittemme sisälle =)
 Kun vihdoin pääsimme ruuan äärelle annoin itselleni ihanan iltapalan (myös Pauliinan lupa) kun hypoksin jälkeen on todella tärkeää saada protskupitoinen ruoka, niin teinkin, mutta tälle illalle annoin itselleni luvan tämmöiseen. Päivällä ruuat meni kitususta alas vedellä huuhtoen ja en meinannu saada ruokaa alas ni annettiin pieni puustaus, Protskut kohdallaan ja hiilaria ministi enempi mutta Pauliinaa siteeraten "Se ei tätä venettä kaada"

Täysjyvätortilla, (toi valkoinen mömmö on turkkilaista jugurttia) ja voin sanoo et uppos =)

Huomena aamusta vielä duuniin ja illalla meinasin vetästä kunnon salitreenin. Ja viikonloppuna koitan saada Vaatepostausta alulle, kiitos Kari Traan ;)

Taas jälleen pumpulisia unia kaikille ja huomena uudet kujeet =) malttamattomana odotan jo treeniä.
Huomena laitetaan testiin ihanat Niken uudet jumppakenkulit <3 ne on niin namut <3
väriä elämään =)
ja vielä viime hetken mietteitä! Ja ihanaa viikonloppua kaikille!



-C-

2 kommenttia:

  1. Me bongattiinkin teidät eilen Huuman aulassa, tai tyttösen ainoastaan ehdin huomata. :)

    VastaaPoista
  2. hei miekii taisin ehkä bongata teijät :) se on hyvä paikka bongailuille :)

    VastaaPoista