keskiviikko 12. helmikuuta 2014

kimppahikoilua!

Heissulivei!
Tänää duuninjälkeen kirmasin Huumalle kimppajumppaan. Eli me haastelaiset hikoillaan yhdessä Miran tahdissa aina kerranviikossa.

Piiskuri Mira =)
Täl kertaa Mira oli kehittännyt meille Grit pohjasen treenin, jossa nopeaa tempoa missä sykkeet nousee korkeelle ja vastapainoksi lihaskuntoa. Kroppa tosiaan joutui koville, eilisen piiskauksen jäljiltä kroppa aivan tohjona (muistakaa et sillai hyvällä tavalla).  Venyttelyiden jälkeen tehtiin aivan ihana rentoutumisharjoitus, ja tuli tarpeeseen, hyvä ettei Mian kans pillitetty kun oli jotenkin niin herkka lopetus. Kokonaisuudessaan upee treeni ja hiki virtasi..

Pose.. tähän mun kameran akku sit loppuikin.. paljon kuvia räpsittiin kaikkien kameroilla, niitä mul ei viel niitä ole joten kuvia tulossa myöhemmin =)

Tää daami on ihan muussina ja mehut imetty tältäpäivältä! Nyt äkkiä sujahdan peitonalle ja tuhisen aamuun. Veikkaisin et kiirus tulee ku en jaksa enää tehä ruokia, teen aamulla =)  oon ihan rikkipoikkipuhki!!!Mut silti niin ihanaa!
Huomenna meen vetäsee salireenin ja treffaa Tean (ravintonauvojan) ja vähä katotaa valiota.. otetaan ne ylimääräset hiilarit pois tai jotain, kerron lisää kun tiedän =)

    pusut ja halit <3 

-C-


Palasin vielä!!
 kuvia vähän reeneistä kiitos Mia  ja (kuvaajana tais olla Ville) =) 


levypainoa lisänä. Ja steppilautana mulla toimi tuo pieni kynnys joka näkyy alemmassa kuvassa miran edessä kun steppipenkki on kiellettyjen listalla.


En saa tehä syväkyykkyjä niin korvaavana teen lantionnostoilla!

Venyvää lopputreeniä..

Onnellinen treenit vetässy haastetiimi!


koko orkesteri =)
Anu oli laittannut aika huikeeta kuvamateriaalia parista daamista ketkä on vähä höpöjä <3

anun blogiin --->  http://eraanakauniinaaamuna.blogspot.fi/

repesin ;)  Kiitti Anu :*

1 kommentti: