lauantai 1. helmikuuta 2014

No more games, I m going the change!

Tänään on ollut vapaapäivä töistä ja aikaa vähän myös rakkaille =)
Ihana oli nukkua suht pitkään ja aloittaa päivä ilman järetöntä kiirettä. Aamupala kaikessa rauhassa ja vaan relata hetken!
Sen jälkeen touhut alkoivatkin lumitöiden merkeissä, ja voi vinha kun sitä olikin tupruttanut.  Pari tuntia tytönkanssa kun huhkittiin niin päästiikin jo pihasta pois =) (kuinka ollakkaan että aina kun tulee ekat kunnon lumityöt ni mies on duunissa ja mie huhkin.) Lumityöt on onneksi kivaa hommaa  ja loistavaa hyötyliikuntaa.

Ihana oli myös pitkästä aikaa käydä vähä turisemassa rakkaan ystävän kanssa ja kertoa ihmeellisestä viikostani, Kulunut viikkohan on ollut todella tapahtumarikas, ja liikunta on ollut todella monipuolista ja antoisaa, uusiin lajeihin olen tutustunut ja rakastunut =)
Mieleni kyllä huutaa salille mutta kiitos superpyryn, taitaa olla polvelle parempi huilaa tää ilta. Juuri parhaillaan annan sille vähän kylmähoitoa jos  vaikka helpottaisi.

voihan polvi!

Katotaan nyt jos vaikka huilauttaisi sitä hetken ja illasta pääsis vetäsee salireenin, huomena viimeistään. Pakkohan se on hieman huiliakin koska, kroppa on joutunut aika koetukselle kuluneella viikolla, tänään vois maltaa ja antaa lihaksille kunnon levon ja venytyksen. No katsotaan maltanko, kun tahtoo olla hyvä pusku päällä. Niin ihanalta kun se kuulostaakin omissa korvissa MOTIVAATIONI on todellakin nousussa! Huippua...

Eilen tosiaan oli rehvit ravintoneuvojan Tean kanssa, ja olihan siinä ihmettelemistä uudessa ruokavaliossani, aikas paljon hiilaria oli ensireaktoni, mutta näihin dieettimääriin ne ovat varmaan vaan ihan normaalit =) Ja nyt kumminkin kroppa saa aikamoista kyytiä haasteen aikana niin ravintoa pitää saada riittävästi.
Tea on ihanan kannustava ihminen, juttelimme paljon syvällisiä ja avasimme vähän kokonaiskuvaa mistä tarve elämänmuutokseen on tullut.
hänen pirteä ja kannustava asenne luo varmuutta tulevaan. Minulle tehty ruokaremontti ei ole dieetti vaan kokoelämän kattava ruokavalio, ja vaihtoehtoja löytyy paljon.. asioissa kun asioissa se maalaisjärki on suotavaa, jollei pakollista ;)
Niin karulta kun se kuulostaakin ja saa muistot lentämään koulun terveydenhoitajan pakeille kun eteesi lätkästään kuuluisa lautasmalli, aina on vaan ajatellu että juu juu, syödään syödään, mutta niinhän se menee, karua todellisuutta, tässä kumminkin puhutaan loppuelämästäni, eikä viikkoja kestävästä dieetistä.

Mieleni on onneksi jo mukana muutoksessa ja vihdoin voin hyväksyä kyseisen kuvan silmiä pyöräyttelemättä.Nyt olen hyvin tarkka määristä ja henkilökohtaisesta ohjeistuksestani löytyy edelleen tarkat grammamäärät, joten keittiövaaka pysyy kuvioissa mukana...
Kalorimäärä päivässä minulla on noin 1800Kcal.
Ja juomana minulla on vain vesi, unohtamatta paria kuppia kaffetta päivässä rasvattomalla maidolla.

Uskon että uusi ruokavalio tuo mukanaan haasteita ja työstän pitkään itsekuria ja malttia. Vaihtoehtoja kun on monia, olen nyt kumminkin itse vastuussa valinoistani, en voi turvautua dieettiohjeisiin, mikä on ollut niin helppoa kumminkin, syön sitä mitä lapussa lukee.
Toki välillä voi vähän dietata ihan vaan motivaattorina ;) eihän sitä kukaan kiellä. Nyt kumminkin keskitytään luomaan minulle normaali ruokatottumus eikä  mikään DIEETTI!
Onneksi minulla on nyt takana dieettiaika ja se on ollut hyvänä alkuna ruoan suhteen, jotenkin tää muutos tuntuu ehkä hieman helpommalta, koska näin dieetin jälkeen uusi valio on onnenpäivä, enemmän ruokaa!... Näin sen kuuluikin mennä!
pari kuvaa teille tämänpäivän valinnoistani.


uusi lounaani =) vihanneksi ja kanaa, paljon kasviksia! (puoli kiloa päivässä ;D )
välipalani, jossa suurinta herkkuani, saan juoda PROfeel proteiinijuoman =) Piltin tilalla voi vetäistä myös hedelmän!

Kuvaan huomenna kaikki ruokani ja jaan ne teidän kanssa ni saatte käsityksen koko päivän ruuista..

Näihin tunnelmiin Ihanaa lauantai-iltaa kaikille.. Viihtykää ja repeilkää Putouksen parissa!! näin minäkin teen =) Ja unohtamatta kourallista karkkia , mulla on siihen lupa ;D

"Miul on lupa miun omii tunteisiin ;D"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti