perjantai 28. helmikuuta 2014

Helmikuu taputeltu!

Helou kaikkien perjantai-iltaan!
Helmikuun vimppoa vietiin, ja voi hitsit sentään on kuukausi menny nopeesti, ja lukijat taitavat sen jo sanomattakin tietää et on puntit viuhunu täl matamilla, en muista koska tai onko edes ikinä mahtunu kuukauteen näin paljon sisältöö kun kuluneella on ollu. Kreisin huippu kk takana.
Jos kuukaudet menee tätä vauhtia ni johan mä oon kohta eläkkeellä ;) no ei kai!
Huomena startataan maaliskuu ja luulen että kiireiden osalta saatttaa vähä helpottaa, toki vasta Huuman synttäreiden jälkeen, joita vietetään 15.3 lauantaina, luulenpa et upeet bileet tulossa =)
No mut vielä on pari viikkoa satalasissa menoa, ennenkuin otetaan relax! Huuman synttärilauantaina meinasin siemailla lasillisen ;) ehkä skumppaa, saa nähä??? :D silloin juhlitaan =)
Viikko on liidellyt suhinalla eteenpäin, treenit alkaa olee pulkassa mitä nyt aina säästelen sunnuntaille yhen tiukan setin, koska sunnuntai treenaushan on ihanaa, ei kiirettä mihinkään ihan vaan hikoilua ja treeninautintoa! (katotaa onko nyt sunnuntaina se mun ja PT:n kimppatreeni, olis varmaan sunnuntaille aikas täydellinen setti =)
Mutta...tänäänkin duunien jälkeen surauttelin Huumalle.
Perjantai-illan iloja, eli siis tiukkaa treeniä oli tullut nauttimaan aika moni muukin, siitä huolimatta tilaa oli hyvin vedellä omat setit ja kuvausapuakin oli tarjolla, jouduin kyllä puhumaan englantia jäbälle, et voik tulla ottaa pari kuvaa ku treenaan, mut selvisin, ja hän auttoi mielellää.. =)
Tää treeni ohjelma millä nyt pusken on ihan mieletön, liikeradat alkaa käymään tutuiksi niin saa treenin vietyä paremmin perille. Salirakkauteni senkun kukoistaa, kehitystä tulee ja tavoitteita saavutettu, ne lankkupunnerrukset mitä teen pari settiä, rullasi tänään mukisematta, ja en päästelly ees kirosanoja! =) alkaa kehitystä tulemaan.. mii like! Muutenkin kroppa alkaa olemaan kivasti mukana ja jotenkin vastaanottavaisempi.. Upee tunne!

Olen alkanut rakastaa tätä liikettä, "enkelinsiivet" saa kyytiä =)



 Tässä video jalkojen nostot Bosulla, älkää naurako, tää on testiotos, ja  harjoittelen vasta videoita. Ois kiva saada välillä pätkiä videoinakin, mut harjoitus tekee mestarin.. vähä heiluu ja tärisee mut haittax se!!!

Treenin jälkeen palkkarin kimppuun =)

takas suhahdin vielä rullailemaan rollerilla ja vähä venymään =)
No toki vielä tää pakollinen peilipose x)
Hiki lensi ja ihan upee pusku oli koko treenin aikana, vitsit sentään ku tykkään treenata, luulenpa et meil kaikilla haastelaisilla on hyvä pusku päällä treeneissä ja upeita settejä vetelee kukin tahollaan. Hyvä myö, ollaa koko jengi vedetty tosi upee kuukausi ja kaikki me voimme olla ylpeitä itsestämme, Nyt loppukiritsemit viel kanssasisarille ja veikoille, mieli korkeuksissa ja täysillä mennään niitä tavoitteitamme kohti <3
Ihanaa viikonloppua  kaikille ja upeeta tsemii jokaikisen omiin treeneihin =) kevättä kohden pusketaan ja aamulenkit kohta startataan, eix ni???
Huomena viel parkkeeraan pyllyni Penalaan ja sit murustellaankin perheen parissa, nautitaan ja käkätetään Putouksen finaalia, saa nähä kumpi voittaa... tykkään niin hitokseen molemmista, Onhan se Antsku aika pop ;) saa nähä mut nyt tää matami vetää taas peiton korviin ja korahtaa! muistakaa pitää itsestänne huolta <3

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti