torstai 27. helmikuuta 2014

Keskiviikon lukkari uusiksi!

Täällä sitä taas huudellaan =)
Keskiviikossahan jo mennään , en  kyl tajuu miten aika menee niin nopsaa ja välil tuntuu etten oo ees ite kartalla ajankulussa, mut onneksi jengi ympärillä pitää siitä huolen ;)
Töissä ollessa sain jo kurjia uutisia et kimppatreenien vetäjä Mira on kipeenä ja ei pääse vetää meille rääkkiä ja tuuraajaa on vaikea saada nyt koska hän ei taida olla ainut kuka sairastaa, tosi tyhmää aikaa tää tämmöinen pöpöaika,  kun tuntuu et kaikki on jonkun taudin kaatamia.
Ville kumminkin hoisi homman ja sai kaikki  haastelaiset sijoitettua jumpalle, minähän en tietty päässyt mukaan kimppaan koska mun duuniajat on semmoiset et ennen puoliseiskaa harvoin kerkiin minnekkään...
Ville kumminkin antoi vaihtoehdon, että hän vetää mulle tehotreenin tälläviikolla,
etten jää paitsiolle =) tai siis ettei jää treeni väliin!! niin extrana tämmöinen kehittely, eli loppupeleissä hommahan kehkeytyi oikein buenoksi ;) Must tuntuu et täst tulee aika tehokas extratreeni, uhkasi vetää munkaa mukana, joten luulen et sit hikoillaan =) luulempa että kuulette lisää viikonloppuna tästä!!

Duunin jälkeen suuntasin kumminkin huumalle, törmäsinkin siellä Miaan, Päiviin ja Jariin ketkä oli juuri tulleet jumpasta johon en kerinny mukaan, jumppa oli ollut ryhmätunti Core tai joku tämmöinen (en muista ehkä tarkkaan) ja oli ollut tehokasta. Vähän harmitti takaraivossa, mutta veikkaan et kimppatreeni Villenkanssa on kiva korvaus, ja jos rehellisiä ollaan niin veikkaan että saan ongittua Villen treenistä enempi juttuja tulevaisuutta ajatellen.

HETKEN KULUTTUA............

Minä ja Mia pukkarissa... tulos ei voi olla kuin tämä =).....
Meiltä pitäis kieltää kamerat, tai ainakii niiden käyttö peilien lähellä... Mut tää taitaa olla jo meidän yksi tavaramerkeistä =) Jos tietty haluutte opastusta kuinka saada täydellinen peiliselfie niin me voimme toki antaa koulutusta, niin kuin kuvasta huomaatte me onnistutaan niis aina =) <3

Kikatteluiden ja kuulumisien vaihdon jälkeen suuntasin ottamaan alkulämpöä päälle koska vetäsin tänää kunnon kehonhuollon, jotta olen huomena taas puskussa ja saan salitreenistä kaiken irti. Salitreeniä en vetänyt tänään koska tänhetkistä saliohjelmaa ei suositella vedettäväksi peräkkäisinä päivinä jotta lihaksisto kerkii palautumaan kunnolla.
Venyttelyt ja Fustrapatukka rullailut eivät olleet ollenkaa pahitteeksi, eilisen setin jäljiltä oli selkä aikamoisen kireä, (olipahan ainakin menny treeni sinne minne pitää) joten tehokkaat venytykset tulivat tarpeeseen. Kroppaan tulee ihan uskomaton muutos kunnon huollon jälkee ja tämähän on asia johon pitäisi enemmän panostaa, nyt varsinkin kun kroppa saa viikossa aikamoista settiä, niin jumissa on koko paketti ilman venyttelyitä.
Tunnustan  että olen aina ollut huono venyttelemään, mut nyt kun huoltokin on ollut isona osana koko tätä hommaa niin alkaa pikkuhiljalleen tajuamaan sen tärkeyden.

PT Lilli  näytti minulle pari vaihtoehtoistä liikettä ja tämä oli loistava, kyllä venyi ja paukkui =)

Pitihän sitä miekkaillakin välillä =)

Lilli oli kivana apuna venyttelyissä ja vähä korjaili asentojani, kiitos Lilli. Huuman henkilökunta on ihan super mukavaa porukkaa, loistavaa kun saa treenata avuliaiden ihmisten kanssa, Huumalla yhteishenki pelittää!!!

Venyy ja paukkuu, mut kyllä teki hyvvee!!!!
No kukkuu =) vähä erilainen peiliselfie =) Voihan pylly!!!


Tänään siis oli vähä erilainen päivä mihin aamusta olin valmistautunut, mutta loistava päivä kokonaisuudessaan. ruoka on maistunut ja kroppa huollettu...
Huomena illalla meen vetäsee Salitreenin, ja nyt on kehokin niin huollettu että menee rehkimiset hyvin perille..  nyt tää yönörtti kiittää ja kuittaa =)

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti