sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikon paras päivä treenille!

Neljäs viikko on tänään pulkassa.Viikot selkun vilisee silmissä. Kreisiä tosiaan kuinka nopeesti aika menee, justhan me vasta tää haaste pantiin alulle. Ei voi muuta sanoa kun ihan tajuttoman upea kuukausi takana, onneksi on vielä pariviikkoa haastetta jäljellä, meinaan ottaa niistä nimittäin kaiken irti =) Uusi sivu on käännety elämässäni. Elämäntaparemontti on ottanut tulta allensa. Joka päivä vahvempana ja tulokset motivoi kivasti. Alkaa tää nainen pikkuhiljalleen puhkeamaan kukkaan, jos ei ihan fyysisesti vielä niin henkinen puoli ainakin, minkä avulla saadaan kroppakin kukkimaan =)
Olen niin montakertaa seilannut aallokoissa että nyt purjehditaan tyynessä meressä. (Myrskyjä siis odotellessa) :D

Tänään käytiin aamusta vähä happihyppelyllä ja ei ihan heti uskoisi ilmojen perusteella että helmikuussa vipelletään.  Ihana kun pyörätiet ovat sulija ja ei tarvi kokoajan pelkää liukastelua.
Kyllä se kevät sieltä pikkuhiljalleen tekee tuloaan ja hyvä niin koska keväästä ei ole pitkämatka kesään. tämmöset sateiset ja kuraiset kelit ei oo mistään kotoisin. Ensiviikoksihan luvattiin jo +8 astetta, et aika jees, mut saas nähä??

harvoin sitä täysinrinnoin fillaroidaan helmikuussa!







Mennää eikä meinata <3
Polvikin on matkassa mukana pysynyt aikas loistavasti niin voisin veikata että tää tyttö aloittelee aamuaerobiset jokseekin ihan kohta =) ei pysty pidättelemään enää eli asicset on kaivettava esiin. Aamut on ihana aloittaa reippaalla lenkillä, buusti päivänmenoihin on ihan erilainen, ja voi että kun aamupuurokin on taivaallista herkkua lenkin jälkeen!
Tänään  päivällä siis hilpasin itteni Huumalle kun muu perhe meni leffailemaan ja katsomaan Risto Räppääjää. Minun onnekseni olikin PT Ville paikalla. Viilailtiin ohimennen vähä ohjelmaani lisään painoja ja toistoja sarjoille, jännästi sitä huomaa kropan kehittyvän ja tarvitsevan lisää ärsykkeitä. Meinasin jo Villelle eilen soittaa ja kysästä sitä sun tätä mut onneksi Jäbä olikin hollilla.
Loistavan treenin vetäsin, treenistä ei juurikaan ole kuvia kun kamera oli pukkarissa ja puhelin  muussa käytössä  mut kyllä sieltä mukava Milja nainen löytyi kuka yhen foton nappasi todistukseksi.

Tyydytään tähän yhteen koska en halua laittaa teille nyt peiliposetuksia, ne oli aivan heilahtaneita ja aika kamalia ;)
Treenin jälkeen mulla ei ollu mikään kiire minneen koska olin noutajien varassa, joten hilppasin pukkarista kamat alas ja otin äkkilähdön lämpöseen eli solariumiin. Puhelimesta huuatin Anna Abreun versoita kylmäsätä lämpimään, niin se oli mulle just sopivan mittainen lomareissu ;) (oikeesti en ole mikään maailman matkaaja)  Huumalla on loistava vaihtoehto normimakailuun, pystysolarium, mii like, pitää vaan ottaa pikkuhiljalleen brunaa kehiin ettei käy köpelösti, joskus nuorempana ramppasin aika paljonkin ja köpelösti kävi, olen palanut joskus pahastikin.. Kaikesta oppineena! Maltti on valttia..
 
pystysolarium, ihana vaihtoehto makailulle. Ja muistattehan että ikäräja on K18!
Treenaamisesta vielä sen verran tähän väliin että se aika on mulle sitä omaa laatuaikaa ja silloin en ajattele muuta kun itseäni ja omaa tekemistäni! niin omahyväiseltä kun se kuulostaakin mutta pitää osaa ottaa aikaa itselleen ja tää on mulle  just sitä parasta, ei tule mietittyä pyykkejä ja kaikkea niitä tekemättömiä kotihommia, ihan parasta laatuaikaa itselleen =) "kandee kokeilla" ;) On se sitten mitä kellekin niin pitäkää huolta että kunnioitatte omaa laatuaikaa ja suotte sen itsellenne.Ja teete juuri sitä mistä saatte voimaa arjen aherrukseen!

Kaiken puolin mukava sunnuntai takana..  ollaa tohistu jos vaikka ja mitä...  ruokapuolikin on mennyt vaa`an kautta taas ni olo on loistava ja kaikki balassissa =)

Huomena startataakin haasteviikko 5, ja jäämmekin odottelemaan mitä kaikkea  se tuo mukanaan, uusi viikko ja uusia kujeita ?? saa nähä =)


Nyt ihania unikuvia ja mukavaa alkavaa viikkoa! <3
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti