lauantai 8. helmikuuta 2014

Pirtsakka Perjantai!

Tänään alotin päivän jo tosi varhain, aamusta olokin tuntui jotenkin niin hyvältä että uskalsin vetästä farkkupinosta ne alimmat, ne jotka ei oo menny puoleenvuoteen jalkaan, rakkaimmat duunifarkut, rohkeasti vaan kokeilin, viime lannistumisesta on tosiaan tovi ja nyt keräsin rohkeuteni ja kuinka ollakkaan jalkoihin ne sujahti!!!! Yritin "hiljaa" hihkua riemusta ja taisin parit muuvitkin vetästä.
Aamuväsy oli tipotiessään koska fiilis oli loistava, hiljaa hyvä tulee, ja niin ylpeä itsestäni =) Olen jo kommettejakin saanut että jotain on tapahtunut, ja pakko myöntää niin on, koska NÄÄ MENEE JALKAAN!

ne duunifarkut!! jalassa <3

Työmaalla päivä siis aloitettiin palaverin tiimoilla ja sehän meni loistavasti ja saattoi jotain jäi päähänkin, tietty vannomatta paras.
Päiväkin sujahti liiankin nopeasti ja oli aika suunnata salille touhuumaan.

Salilla alkulämmittelyn aikana reffasin Ravintovalmetajan Tean ja tehtiin katsaus ruokavalioon ja päädyttiin toistaiseksi ainakin jatkaa samalla koska valio on hyvä just nyt ja olen siihen tyytyväinen. Ensiviikolla vielä istutaan alas ja ihmetellään tuleeko muutoksia, näillä ainakin mennään nyt, koska tuntuu hyvälle ja saan ruokaa riittävästi.

Miakin tuli vireiselle matolle ja siinä lämmittelyt meni samalla. Mialla tietty vähä eri tahti, kun daamihan vetää juosten. Mie tykkään kävellä ja tänään ei ees pahemmin polvikaan tykännyt pahaa, joten uskalsin vähän lisää tahtia =)
lämmöt ropassa siirryttiin alas (salin puolelle) Reenit saatiin kivasti käyntiin ja molemmat hommaili aika omiaan, mutta oli kiva kun pääs vaihtaa ajatuksia haasteentiimoilta, helppo jakaa ajatuksia samassa veneessä olevalle..
SaliPirkot posettaa <3

Villekin sielä hääri joukossa ja vähä ohjeistikin samalla ja antoi niitä kullanarvoisia vinkkejä. Se on sitte niin PT mun makuun, siis ihanan taitava! Oon niin tyytväinen jäbän ammattitaitoon, Ja sillä rungolla saa arvostuksen, jossainhan se tieto ja taito on nävyttävä :D
Reenistä siirryttiin ryhmänä (mukana oli Päivi, Jarkka, Mia ja Minä) tekemään vähän lihashuoltoa, ja tuli tarpeeseen, katsastettiin läpi venyttelyohjelma ja katottiin et kaikilla homma hallussa .

Vielä hymy herkässä =)

PainaPaina, SattuuSattuu!
hallittu =)

Lonkankoukistajat!! Mie romahin, kiitos Mia =)
Kehonhuolto ja venyttelyiden perillevienti oli jokseenkin tuskaista mutta antoisaa =) Tällainen kipu on sitä kivaa tuskaa, ja kun se tehdään hyvissä käsissä ;)

Voi Ville "parkaa" Oli Perjantai Pirkoissa kestämistä =)






Huomena Meillä startataakin aamu perhepotretin kuvauksissa, eli mennää Matin kanssa peräjälkeen mangneettikuviin, jonka jälkeen piristykseksi on Pauliinan hoivaa ja Hypoxia <3 Sinne se viikko taas sujahti, mut
Ihanaa viikonloppua ihanuuksille <3
kuullaan pian...
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti