keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Polje Polje! eihän se muuten kulje!

Tänäänhän oli vuorossa tän viikon ja haasteen puolenvälin kimppahikoilut. Töiden jälkeen suhahdin äkkiä huumalle ja trikoot jalkaan ja alakertaan huhkimaan.

Haastejengi =) vasemmalta Minä, Veikko, Jari, Päivi ja Mia.  Anu ei ollut kerinny viel alakertaan ni puuttuu kuvasta, mutta oli paikalla. Vedettiin hitokseen hikeä pintaan tänään, kaikilla oli tosi hyvä draivi päällä.

 tässä kaikkien haastelaisten blogit jos haluutte kurkata miten heillä menee!

 Bodypumpit ja stepit oli niin täynnä et meille ei enää riittänyt steppilautoja ja painoja niin Mirahan otti jengin mukaan ja menimme spinning saliin.

Huuman spinning sali, upea oli vetää tunti peilipallon säihkeessä, valot vaihtuivat ja musa veti mukaansa. Ja toi Mirkku on aikamoinen nainen. Upee kunto likalla ja mieletön buusti ohjaajana.

 Mielessäni huusin et voi kiesus! Minä joka en ole ikinä ollut ohjatulla spinning tunnilla, koska ennakkoluulot on olleet vahvat että se on kamalaa. Kieltämättä se oli kamalaa, mut kierolla tavalla kiva kokemus, nyt olen lajia koklannut ja voin tehdä omat johtopäätökseni. Minusta olin kuulevinani vierustoverin sanovan että jotkut sanoo et seitsemännenkerran jälkeen se on erilaista! tai jotain =) eli se nähdään! Jos ryhmätunteja valkkailen niin on kyllä valinnat ollut aina lihaskuntopainotteisia, tällain oli mahtavaa vaihtelua!
Tunti oli todella rankka ja tehokas ja jäi ihan loistava fiilis, semmoin kaikkensa antanut olo!
Reidet huusivat beban kanssa armoa ja sykeet olivat huipussaan =) Veikkaan että pipari jonka tänään söin (repsahdin) paloi pois kropastani, tuplana!

kuva on aika hailakka, kiitos Miralle joka polkiessa räpsi kuvia..  Voi veikkaa et pyllyt on huomena kipeät!

Mahtava meno, kaikilla etukeno =) Sielä missä tää jengi vetää on hiki taattua kamaa!

 Tunnin jälkeen jalat tuntuivat satakiloisilta patukoilta kun otimme pienet venyttelyt. Hikitäytteinen treeni siis vedettiin tänään polkien ja yllätyin kovasti, eihän se nyt niin kamalaa ollutkaan, sehän oli vaan rankkaa ja tehokasta, juuri sitä mitä miun makkarat vaativat!

kiitos Mira loistavasta treenista jälleen!


Pukkariin raahauduttiin ja taas palkkari drinkit nautittiin =)
Näiltä kahelta vois jo pikkuhiljalleen kerätä kamerat takavarikkoon, ollaa kyl hitoksee kehitytty näitten meijän peili posejen kanssa! =) =)

 
äly ja väläys <3

Huomena otetaan Mian kanssa sama aika iltatreenille ni voidaan taas harjotella peiliposetusta =) no ei, veikkaan et molemmat vetää treenin täysillä ja kuvataan jos muistetaan! =) eli huomena hikoillaan salilla ja laitetaan punatposkille ja hapot kohilleen!

Tää nisäkäs on suhteellisen poikki. puhki ja väsynyt joten heitän peiton korviin ja ZZZZZZZ!!!
...hyvää yötä...
-C-

1 kommentti: