sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tää kaikki on tosi jeesjees...


Silmät ristissä vielä aamulla duunin pariin. töissä oli mukava hulinapäivä ja aika meni kun siivillä. töiden jälkeen trikoot sujahti kiljuen koipiini ja iloisesti nousee hymy naamalle kun tietää pääsevänsä treenaamaan. lämmittelyjen jälkeen, alkoi kova pusku.. Jos joku sanoo että salitreenissä ei tuu hiki kunnola ni, voin ehkäpä olla varma et ohjelmalle vois tehä päivityksen. Taitaa olla sanomattakin selvää ketä voisin suositella :)

Huuman pihallahan huomasin et polvituki jäi kotiin, mut päätin mennä paljailla ;) Vähä aluksi jännitti et mitä tulee mut hyvin hallitut jalkaliikket ni sujui kun öljy :D (sivusta katsojat voivat olla erimieltä ;) Sali oli aika rauhallinen näin lauantai iltasella nii sai puhkia ja kuolata ihan rauhassa. Treeni kulki kivasti, jotkuu liikkeet vaatii keskittymistä urakalla et menee liike sinne minne pitääkin, mut noi punnerrukset! ne ei todellakaan oo mun lempihommaa, syy taitaa olla voiman puutteessa.
periksi en antanut, viimiset toistot ei enää menny puhtaasti ni rokotin itseäni ja tein lisää.
Upea huomata että jatkan ja haluan jatkaa, toistot kun on tultava täyteen, tästä ei kauaa tarvi taaksepäin kurkistaa kun olisin antan olla ja olisin siirtyn seuraavaan liikkeeseen. Ihana huomata että kehityn koko ajan sisäiseti että ulkoiseati :)

focus on what you do <3

 Taisin kyllä jossakin vaiheessä ääneenkin puhista et missä se Ville on ku jotkuu liikeradat jänkää vastaan mut keskittyminen on aika taikasana näissä hommissa. Musiikit pauhaten korvilla antaa loistavan lisäbuustin ja antaa treenille hyvän tahdin. Olen aika lailla yksilöurheilija mitä tulee salitreeniin, jotenkin tykkään keskittyä omaan juttuun.. höpöttelen mielummin treenin jälkeen. Tiettty treenari on erikseen, voishan Ville toki räpätä mulle jonkuu hyvän biisin millä vetelen treenit läpi, sillaihan se ois vähä niinku kokoajan piruna =)

tuimana peiliposee kun ei ollu ketää kuvajaa lähimaillakaan, ja kamera pukkaris, ku aattelin etten ota yhtää kuvaa nyt vaan reenaan, mut pitäähän olla todistusaineistoa =)

 Lopuksi rollerinkanssa kroppaa läpi, alkaa patukastakin tulee pikkuhiljalleen mun hyvä kaveri. Se saa hyvällä tavalla kivun tuntumaa tuskaisen hyvältä, kreisiä kipua mut kierolla tavalla ihanaa.
Palkkarit naamariin ja kotia. ♥
Treenin jälkeinen olotila, hymyilyttää vaik on ihan loppu <3

Ilta perheillen ja vähä kahvittelua ystävän kansaa ♥

Huomenna taidan vetästä treenin vedessä juosten kun salia ei voi vetää peräpäivinä. Mut
kivaa viikonviimeistä päivää kaikille. Ulkoilkaa, treenatkaa, rakastakaa!! Nauttikaa elämästä.
viikko on ollut opettava niin henkisestikin kun fyysisestikin. Puolet on haastematkassa vielä jäljellä ja kyllä jännittää, viikossa jo kerkii tapahtumaan vaikka mitä!
Mie taidan tällä herkellä elää yhtä loistavimmista ajoista elämässäni. Tää on juuri sitä mistä oon kauan haaveillut. Tasainen tiehän on tylsä joten otetaan tuleva avosylin vastaan.
                            
                                     Mä uskon et oon valmis, tai ainakin jokapäivä valmiimpi <3

-C-

näin se on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti