maanantai 3. helmikuuta 2014

Kevättä rinnoissa =)

Uusi viikko startattiin käyntiin toki töiden parissa ensiksi, mutta sieltä suhasin Pauliinan hellään hoivaan ja kohdennettuun rasvanpolttoon eli Hypoxiin =) Kuplia annettiin roimasti taas aluksi ja sit käveltiin matolla paineessa puhkuen :)
Kyllä se vaan niin on että voisin reenata koko loppuelämäni kolmesti viikossa Hypoxilla, mut ei taida tän tytön massit riittää, mutta jatkossa tulen kyllä ottamaan kuuriluontoisesti.  (koska olen sen arvoinen) <3 Jätetään vaikka Vuittonit ostamatta.;) 
Taisinkin Pauliinalle extaasissa höperrellä että kyllä Hypoxi Vuittonit voittaa! =) Ja jos ihan totta puhutaan niin kyllä, ja aika monen muunkin asian. 

Kuinkas sattuikaan että päivänmittaan piipahdin Intersportissa. ( taitaa olla kauppa liian lähellä) ja JUU-U voi taivas varjelkoon mitkä kengät.. Rrrrrrakastan Nike Freen juoksukenkiä, ne on kuin valettu mun jalalle.
Siinä ne olivat hyllyllä huutamassa mun nimeä <3

rakastuin <3





Kuin tilauksesta, ainahan tarvii uudet kengät ;) ja jos totta puhutaan, niin nyt kun tulee treenattua enempi niin ei ole pahitteeksi omistaa useampaa paria reenikenkiä. Pysyy paremmassa kunnossa, kun on mitä vaihdella.
Nykyiset reenikengät  on kanssa Niken Freet, jotka ovat kanssa juoksukengät, mutta omakohtaisesti  olen valintannut juoksukengät sali/jumppa käyttöön. Hevillä en vaihda, ne on just ku tehty mun jaloille.
Sokerina pohjalla kevään ihanat kirkkaat värit, ainakin erottuu joukosta, jos ei muuten enää kohta tunnista niin näkyypähän neot kenkulit ;D ahahahahaaaa, olipas vitsi ;) 
Niken Fit malliston kengät olivat ja niin namun väriset kanssa että oisin voinu haukata. Kun ei karkkia saa syödä ni herkutellaan kengillä ja reenivaatteilla, mut vakaasti uskon et nautinto näissä kestää pidempään, nämä eivät kerää kaloreita, vaan karkottaa ne =)

keltaiset siis Nike Free run 5.0+ ja oranssit takana Nike free 5.0 TR FIT 4

Ja toiseksi haluan hehkuttaa SA:n urheiluliivejä. Olen käyttänyt Shock Absorberin urheiluliivejä jo vuosia, liivienmyötä aikoinaan  huomasin että liikkumnen oli ihanaa kun ei tarvinut enää estellä rintoja pomppailemasta sinne tänne. Liivejä kun löytyy tukiluokkia jokaiseen menoon.
"Istuva eli oikean kokoinen ja käyttäjälleen oikein mitoitettu urheiluliivi vähentää rintojen liikettä jopa 78% ja vaikuttaa siten positiivisesti urheilusuoritukseen. Tekniset materiaalit pitävät yllä miellyttävää tunnetta kuumallakin säällä ja tukevat urheiluliivit sopivatkin loistavasti myös fyysistä työtä tekeville." 
Kurkkaappa linkistä Shockin liiviklinikoiden aikataulut ja rohkeasti paikalle uusimaan reeniliivisi, heillä on hyvät asiantuntijat ja löytävät sinulle takuulla oman kokosi ja mallisi ja heidät on kiva laskea koppiin mukaan =)



rinnoille treeni-iloa!



the best!



Huomena treenataan tuetuin rinnoin =)
- C -





3 kommenttia: