lauantai 22. helmikuuta 2014

Normisapuskaa!

Tänään on ollu tosiaan lötkölauantai. Nepsukka ja isi herätti minut yheksältä. ja oisin voinu koisia vaik kellon ympäri...  Tänään on väsyttänny ihan hitoksee. ja oon antan väsylle luvan koska mulla on ollu totaali lepopäivä.. 
Ruokapuolella kokeilin lepopäivän kunniaksi vetästä lounaan ja päivällisen ruokaympyrän mukaan, ilman punnailuja just sitä mitä muu perhekin syö! pitäähän sekin kokeilla miten kroppa siihen reagoi. annokset olivat aika pienet koska en uskaltanut rasittaa vatsaa kauhiasti. Ruokana ihanaa muusia ja jauhelihakastiketta. Ja kyl oli hyvää..

salaattia, jauhelihaa kastikkeella ja vähän muusia =)

Keho ei ollut ihan samoilla linjoilla  makunystyröiden kanssa ja kieltämättä ei mielikään siitä ihmeempiä kiksejä saanut kun setti oli syöty. Ymmärrän et nyt on totuttu vetämään erilaista muonaa alas ja hiilarit on ollu tosi minimissää, mutta hyvähän se on välillä vetästä normi kotiruokaa et osaa arvostaa taas punnitua puhdasta ruokaa ilman pöperöitä. 
Tosiaan se taitaa olla mun juttu että punnaan ja harkitsen tarkkaan mitä suustani alas laitan. On niin jännä huomata miten on oikeesti on ajatukset muuttuneet ja mikään ei ole enää pakonalla tehtäviä päätöksiä vaan ne kumpuavat itsestään. Oman kehon kunnioitus on noussut plussanpuolelle roimasti ja se on ihanaa kun osaa kuunella kehoa. Päivä päivältä osaan tehdä fiksumpia valintoja ja kyllä tuntuu hyvälle.

Paljon on  ajatuksissa pyörinyt oma hyvinvointi.. ja ruokapuoli siitä mitä kaikkea sitä on tullu aikoinaan vedettyä kitusistaan alas. Perheessämme jatkuu toki kotiruuan kokkailut ja kyllä meidän osoitteessa saa herkutellakin mut minä taidan valita omat eväät vaa'an kautta ja jatkaa valitsemallani tiellä ;) Nämähän  on  niitä jokaisen omia valintoja, joita tehdään että keho voi hyvin ja mieli pysyy virkeänä. Tämän päiväiset sapuskat on vaikuttanut myös mielialaani. yhdistettynä väsymykseen ei todellakaan mikään voittajafiilis, entisestään väsyneempi olo "tuhdin" ruuan jälkeen.
Huomena siis kana hyppää lautaselleni vaa'an kautta ja minulla taas hyvä olla. Treenaamaan lähden huomen ku muu väki suuntaa leffaan ja voi kuinka jo odotan hikeä ja rääkkiä :) 
Kiva on ollu muuten viettää lepoa perheenparissa ja nauttia kiireettömyydestä. Huomena kans vielä vapaillaan mut tää tyttö pääsee treenaamaan <3 

niinpä!!!
Viimeisenä mut ei vähäisempänä... sinä itse <3 Tee valintoja jotta sinä voit hyvin ja olosi on hyväja olet itseesi tyytyväinen, kaikki  kun lähtee sisältäpäin, Anette Palssaa kompaten: "olet mitä syöt" 



Rakkauden täytteistä huomista <3
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti