tiistai 18. helmikuuta 2014

TÖTTÖRÖÖ!

"Pikaisesti" tulin pyörähtää bloginpuolella ja huikkaamaan että treenit meni hyvin, harvinaista herkkua että pääsin töistä ajoissa ja kerkesin käydä treenamassa aikasin. Huumalla oli aikamoista vilinää iltapäivästä mutta hyvin mahtu suorittaa omat reenit.
Treeniohjelmakin alkaa iskostumaan päähän ja suoritukset vähän jo puhdistuvat, selkäliikkeet tarvivat aika kovasti keskittymistä että menee sinne minne pitääkin. Tänään mulla oli tiukka aikataulu joten treenikin meni läpi nopsaa ja hiki virtasi, ei paljon muutenkaan sosiaalisia juttutuokioita tän uuden treenin aikana pidellä tai ei paljon lehtiä lueskella! Kyyti on kovaa ja tempo reipas. Just mun settiii =) LoveIt!

Keskittyneesti perille! Kiitos mukavalle herrasjäbälle joka sarjojen välissä jaksoi napata pari kuvaa teille =)



Bosupalolla jalkojen-nostoja, kiva liike, tykkään! Hitoksee kehittää tasapainoa. Kuvasta kiitti ihanalle Tealle <3

Salilta lähtiessä tapasin ihanan naisen pukkarissa. Hän oli juuri alkanut lukemaan mun blogia, ja sai innokkeen nousta sohvalta salille hikoilemaan. Ihan huippua saada kasvotusten palautetta, oli se sitten kumpaa vaan. Niinkuin tän päivänen daami, upeella asenteella jutskaamaan ja kertomaan omista fiiliksistä, ihan huippuu. On upeeta  jos blogini kannustaa liikkumaan ja voimaan hyvin. Se on maailman parasta täs bloggauksessa. On ihan mahtavaa jos voin teoillani ja sanoillani inspiroida jengiä. Oli se palaute minkälaista tahansa niin otan kaiken mielelläni vastaan. Ja jos jollain ideoita mistä haluutte minun postaavan niin olen vastaanottavainen ;)
Työpaikallanikin asiakkaatkin kannustavat ja huikkailevat että lukevat blogiani! Tulee ihan tosi kiva tunne, kiitos lukijat, ootte ihan mahtavia!


Iltalukemista, kivoja juttuja uusimmassa Fit lehdessä. mm.terveystesteistä, paljon asiaa ruuasta ym...



Ja super ihanasta Elastisesta juttu =) tekee ton yhen likkeen minkä mäkin joka treenis ;) hah. unen näin =)


Kukka Laakson ihana kolumni treenaavasta naisesta!

Eli näin minulla tänään. Päivä on ollut tehokas ja kyllä minä nostan itsellenikin vähän hattua, niin sujuvasti kun hommat hoituu kokopäivätyön, tarhan, kodin ja treenauksen osalta ja pinaa ei kiristä vaan tää on oikeesti kivaa. Tunnit täyttyvät päivissämme todella nopsaan, eipähän aika käy tylsäksi! Ja koitetaan pysyä terveinä, mies on tänään vaikeroinnut pahaa oloa, ja koitan todellakin olla ajattelematta asiaa, nyt ei sairasteta vaan treenataan <3 eiks nii??
Huomena vedetään kimppatreeniä kaikki haastelaiset yhdessä ja nautitaan Miran treenistä =)  eli tää kimuli kuittaa ja käy natinati =)

Ihania unikuvia!!
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti