torstai 3. huhtikuuta 2014

Vaihtelua hikoiluun!

Helposti  ylipuhuttuna päätin tänään kokeilla hieman aeropisempaa reeniä. Töiden jälkeen suuntasin Huumalle ja olin niin menossa kilistelemään painoja salille mut kuinkas ollakkaan niin huuman tyttelit Maikku ja Tea sai kun saikin mut ylipuhuttua kokeilemaan vähä erilaisempaa treeniä.
Tää mirkku suuntasikin Bodyattack tunnille. Kyseinen tunti on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat pysymään tahdissa ja pitää fiiliksen loistavasti huipussaan. Tunti sopii kun haluat hikoilla kunnolla, kasvattaa kestävyyttä, voimaa ja nauttia sähäkästä menosta.
Tunti oli kiva uutuus ja mukavaa vaihtelua. Ihan huikeen räjähtävä jumppapirkko en ole vielä, mutta meinaan kyllä mennä uudelleen, kivaa vaihtelua saa treeneihin kokeilemalla uusia juttuja.
Välillä kyllä oli liikkeet hakusessa, mut ekakertalaiseksi pysyin yllättävän hyvin veneessä ;)
 Ja kyllä pitää sen verran mainita et jos omaa näin huonon polven kun minulla on niin kannattaa ottaa vaihtoehtoiset liikkeet käyttöön ja jättää pomput ja juoksuaskeleet vähemmälle. Olin niin fiiliksissä alkuun ja annoin palaa, mikä kyllä kostautui lopussa ja meinas jalka sanoo itsensä irti, joten seuraavalla kerralla teen suosiolla vaihtoehtoiset liikkeet ja jätän hyppelyt pois.
(ihan loistavaa kun on vaihtoehtoliikkeet rinnalla että voi rajoitteiden ohessa vetää tehokkaan setin) Loistava jumppa oli kyllä ja kiitos ihanalla Lauralle joka otti jengin upeesti huomioon (myös tän polvivampin ekakertalaisen)

Ihana Laura veti upeen energisen setin ja kyllä hikee piisas =)

Kaikista vaikeintahan on tehdä päätös ja kokeilla uutta =) Onneksi ekakertalainenhan olet vain kerran! ensikerralla tietää jo vähän liikkeitä ja helpompi pysyä messissä!

Joten tänään  siis hikoiltiin tallai. Huomenahan olisi huilipäivä mutta tämänpäivän treenihän oli enempikin aerobista niin voisin mennä huomen illalla vetäsemään punttireenin, mikäs sen mukavampi aloittaa viikonlopunvietto kun pohjalle vetää kunnon salitreenin, eix ni?? =)
           Nyt hyvää yötä, pumpulisia unia ja enkeleiden kuvia..

-C-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti