keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tyttö essun takana!

Vaikka ulkona on viimaisesti puuskinut kevät-tuuli ja aika kirpsakastikin vielä niin kesäisiä ajatuksia mielessämme pyörii työpaikalla.
Kevät mallisto on tulvillaan ihania pastellinsävyjä ja tämän kuun lopulla saapuukin jo ensimmäisiä kesä malliston ihanuuksia. Kesä on tulvillaan upeita selkeitä värejä ja voi namskista sentään, Ensikuun jälkeehän mullakin on jo kesäloma, ensikertaa elämässä lomailen kesäkuussa, joten pidetään peukkuja et silloin ois aurinkoa ja biitsikelit =)...

Tänään viikkokuormastamme tupsahti ihania uutuuksia nimittäin kaivattuja kesäkalusteita. Juuri semmoisia mitä  olenkin etupihallemme kaivannut ;) Matti taas kiittää ja kumartaa, ainahan minä haluan ja vaikka mitä ;D

Ihanat Isa kalusteet =) Pöytä menis vaikka tietokonepöytänä meidän pikkuhuoneessa =)


Olen työskennellyt Pentikillä kohta yhdeksän vuotta ja voin sanoa rehellisesti että rakastan työtäni, työ antaa minulle palan arjen ihanuutta ja minun puolikas sydän asuu siellä =)
Olen onnekas kun saan tehdä unelmaduuniani ja se on juuri sitä mitä olen halunnutkin opiskeluajoista asti tehdä, tiesin jo kauppiksessa että haluan tehdä työtä Pentikillä, ja olen kiitollinen työpaikastani jokaikinen päivä ja ihanista työkamuistani, meillä on aika ihana jengi siellä <3
On ihana myydä kauniita asioita ja saada huomata mitä arjen kauneus antaa ihmisille, hymyn huulille ja iloa elämään, Ja tapana on ollut myös asiakkailleni sanoa että kotimme on linnamme,  joten siihen pitääkin panostaa koska se on paikka jossa ladataan akkuja, rentoudutaan ja eletään tärkeitä hetkiä.
Joten vaikka välillä arjenaherrukset haukottaakin niin töihin menen mielellään koska se on paikka mistä vastapainoksi saan paljon, niinkuin aikaisemminkin olen kuvan muodossa asian laittanutkin, niin valitse työ mitä rakastat niin ihankun et tekisi töitä ollenkaan =)
Sillai sen pitääkin olla, työ on niin iso-osa arkeamme niin on upeaa jos saa työskennellä paikassa jossa sydän on mukana ja työ ei ole pelkkä leiväntuoja.

Tänään duuniloissa siis kasattiin ihanat Isa kalusteet paikoilleen ja toivottelimme pääsiäisenkin tervetulleeksi. Nautitaan siis keväästä ja ja hei ei mene kun hetki kun on Kesä ja kärpäset =)

Pirtsakkaa pääsiäistä!

Pääsisäikoristeet on niin ihania, jokavuosi saatava jotain ;) Ja hei! Onko jo ruohot kasvamassa?? =)

Töidenjälkeen murusten kanssa heitettiin vielä happihyppelyt leikkipuistoon ja tää daami vetäisi myös ensimmäisen grillimakkaran =) Ja voi kun oli hyvää, siihenpäälle vielä kunnon löylyt niin alkaa olemaan päivä pulkassa.

Keinut oli tulleet, jee!

Ylhäällä tuuli ihan hitoksee!

Huomenna töiden jälkeen saakin taas vetästyä trikoot jalkaan ja kirmasen itteni huumalle. Himoitsen jo niin aloittaa Hypoxikuurin ( sen minun palkinnon), mutta koitan malttaa hetken ja vähän säästellä =)
Huomenna siis arkea ihanasti, isolla I.llä ja nautitaan ja koitetaan olla kiitollisia siitä mitä meillä on, keskitytään arjen pieniin ihaniin asioihin.

ja hei! Hymy jonka annat, palaa aina takaisin!
-C-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti