lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pikkuhiljalleen!


Kroppa oli kireenä kun viulunkieli, aamukahvi ei tainnu herättää ja olo aika nahkea tänä aamuna kun koitin itteäni herätellä ja lähteäkseni päivän duuneihin.
Kummasti sitä kuitenkin heräilee kun pääsee töihin ja touhujen äärelle, ihmisetkin kivasti heränneet kanssa kevääseen ja pääsiäiseen, tänään myytiinkin munia ja kanoja oikein urakalla =)

Vuorossa reenienosalta olikin yläkroppa uudella ohjelmalla ja kieltämättä jotenkin jännitti lähtä yksikseen hillumaan uuden ohjelman kanssa =) Harjottelurundihan paripäivää sitten meni  kyllä hyvin, koska Ville oli vieressä tsekkaamassa ja tsemppaamassa.
Noh reippaana tyllerönä ei muuta kun tuulta päin... Lämmittelyt aloitin 10 min. soutamalla ja vitsit ku se olikin kivaa. Kivaa vaihtelua ja mukavasti sai lämmön (hien) pintaan.

mukavaa vaihtelua =)
Lämpimänä olikin kiva antaa enkelinsiiville ja selkämakkaroille huutia.Yläkroppa mulla tarvitseekin kovaa reeniä ja sulattelua koska se on ihan pullava. Pikkasen sielä piilossa alkaa lihaksiakin olla mut kaivetaan niitä siis pikkuhiljalleen esille.
Uusia liikkeitä setissä oli avustetut dipit ja leuanveto!!!! Niinkun sitä kovasti halusinkin niin voi peruna sentään =)

Dippaillen..


Leukoja vedellen, pikkuhiljalleen.. hiottavaa vielä tekniikassa mut hiljalleen =) (vihaan muta rakastan!!! )

Setit ei ole mulle tosiaankaan mitään helppoa kauraa ja toivottavasti ei kiroilut kauas kaikunut, mutta silti ihanaa piiskausta ja kyllä mie viel joskus leuan vedän ilman avustusta, menee siihen sitten kuinka kauan tahansa mut  kiva pähkinä tulevaisuuteen.
Reeni meni aikas hyvin kumminkin vaikka ensikosketus uuteen settiin, suurinosa liikkeistä kumminkin tuttuja entuudestaan.
Hauis liikkeen haluun tehä toisella laitteella tai vapailla koska  "pykmi" kun olen niin laite jota ei saa säädettyä on hankala ja jotenkin en istu siihen. Mutta ei hätiä, puhelu Villen kanssa ja asia kunnossa. Kyllä kaipailin Villen tsemejä, ja otetaakin yhessä vielä ylakertakin et pääsee hyvin jyvälle ja muokataan liikkeitä jos tarvetta.


Kulmasoutua oli myös uudessakin reenissä, ja hyvä niin =)




Olkapäät vapailla painoilla ja setit vedettiin irvistäen... Miauuuu!

Hiki tuli ja olo sen mukaiseksi että reenattu on! Kiitos myös mukaville leideille jotka napsivat parit kuvat mulle =) Reenin jälkeen annoin kropalle venyttelyt ja rullailut päälle.



Tää on niin kivaaaa! ettei pahemmin hymy hyydy =) ( Katotaa huomen kuinka jumis olen ylhäältä ja hymyilyttääkö sit???)

levittäytymisen mestari! Ja hei toi vetskarillinen pussukka vyöllä on just paras puhelimelle, pelastus (ite pidän tissienalla selänpuolella) loistotuote! Ja kesällä ihan paras aamulenkillä jos ei oo mitää taskuja..

Salilta Mammalle rinsessaa noutamaan ja valmiiseen ruokapöytään! Namskista <3


Illalla saatiin vielä askarreltua virpomisoksat, jos vaikka tänä vuonna rinsessa jo uskaltaisi =)

Huomenna vuorossa alakerta eli vedetään kunnon jalkareeni =) Hikee jo pukkaa valmiiksi kun aattelenkin jälkimaininkeja =) Mut on se niin ihanaa "kipua" et en jättäisi väliin =)
Hyvää yötä kaikille ja muistakaahan pupuilla, lentää luudilla ja nauttia palkaoista! eli kivaa virpomispäivää =)

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti