torstai 10. huhtikuuta 2014

Ravintoiltamat!

Duunien jälkeen oli ohjelmassa Ravinto"luento" Huumalla jonka meille vetäisi energinen Huuman ravintoneuvoja Tea Valtonen. Kokoonnuimme alkuun Luxor tiloissa joissa Tea oli loihtinut meille ihan sairaan hyviä ja terveellisiä smoothieita!
Tykkään itse paljon tehdä smoothieita mutta kuinka ollakkaan jumahtaa niissäkin hyvin nopeesti samoihin resepteihin. Tänään sain kivasti uusia vaihtoehtoja herkkuihin ja montaa minuuttia ei kimulilla mennyt kun pyöräytti meille maistuvia ja helppoja juomia.
Ja tuli vähä rikottua ennakkoluulojakin, nimittäin oon vältelly vihreitä "mössöjä" kun jotenkin väri on etonut, mut nyt kun pääsi maistamaan ni voi duudeli sentään mitä herkkua, ihan pakko tehdä kotonakin.

Tean keittiö =)  Ja Tean blogiin pääsee täältä kurkkimaan: http://tryingtobeme-tea.blogspot.fi/
  • päärynää
  • kurkkua
  • pinaattia
  • siitruunavishyä (VOI KORVATA VEDELLÄ!) Jos ei halua ruokkia selluliittejä =)
  • ja lopuksi minttua kehiin ni avot!!

Avokadostakin  tulee ihan mahtava smoothie, oisin voinu juoda koko kannullisen, itselleni Avokado kuului vuosia yök listalle, enkä mielelläni sitä suuhunni laittanut mut viimisen vuoden verran olen hitoksee tykänny ja voi morjesta siitä voi loihtia vaikka mitä!
Avokadohan on loistava hyvänrasvan lähde, eli himppusen verran tulee kaloreita mut hyvii semmoisia ja pitäähän sitä saada nauttiakin ;)

Vasemmalla ylhäällä: Avokado smoothie, oikealla: mansikkaBanaania...
Jokainen maistelemamme sötkötys oli ihan mahottoman hyvää, ja smoothiehan on ihan mahtava aamupala etenkin ihmisille kenelle aamupalan syöminen tuntuu hankalata... Koska aamupalahan se päivän tärkein ateria on niin älkää jättäkö sitä syömättä, kokeilkaa rohkeasti vaihtoehtoja, koska jokaiselle löytyy ihan varmasti paras mahdollinen tapa nostaa verensokerit kohalleen aamusta jotta koko päivä starttaa hyvällä puustilla ja jaksaa ahertaa paremmin.

tieto on taitoa!
Kävimme paljon läpi erilaisia vaihtoehtoja ja puhuimme yleisesti ottaen ruuasta ja sen tarkeydestä. Ja siitä kuinka henkilökohtainen asia ravinto jokaiselle on! Tea on niin loistava kun osaa kertoa niin paljon asioita jo omien kokemusten kautta ja osaa tehdä kaiken mielenkiintoisella tavalla, tietoa tuli taas kopalle lisää ja niitä vaihtoehtoja elämän pieniin iloihin eli ravintoon, herkkukin voi olla terveellistä. Nää on just niitä pieniä valintoja mistä loppupeleissä koostuu koko paketti eli: pysyvä muutos.
Kiitos Tealle upeasta illasta ja herkuista. Ja jos oikeesti tarvitsette enemmän tai vähemmän apua korjailla ravintoa ja haluatte ihanan ja aidosti välittävän ihmisen tueksenne ruokaremontissa niin ottakaa rohkeasti yhteyttä Teaan, hän tietää mitä tekee ja on valmiina auttamaan.

(Pääsin myös rutistamaan Pauliinaa (Hypoxi) ja sovittiin jo alustavasti koska aloitellaan kuurit.. EN MALTA ODOTTAA!!! siitä lisää sitten =)  (ai miten niin ikävä <3)

mut ketä muita meit oli =)

Ihana Milkakin oli mukana smoothiekemuissa ja selfietä toki kehiin... :D Milkalla on hei upee blogi mikä sisältää upeita juttuja käykää ihmeessä kurkkaamassa täältä:  http://www.lily.fi/blogit/olennaisuuksia

Juliakin oli mukana herkuttelemassa! =)

Nyt nati nati ja kiva saada kyllä kropalle lepoa.. OON NIIN RIKKIPOIKKIPUHKI eilisestä reenistä, meni kyllä syvälle sinne minne pitääkin. Tätä mä oon niin oottannut, nyt jos koskaan kaipaan kunnon kehonhuoltoa nimittäin oon niin tajuttoman "kipiä" (rakkaudesta reenikipuihin)
Sitä saa mitä tilaa, ja kerrankin sain ehkä hiukan enempikin =)

eiks jeah!!!


-C-

2 kommenttia: