tiistai 8. huhtikuuta 2014

Puolikuntoisuus kiukuttaa!!!

Päiviin on kivasti tullut valoa lisää ja on tosiaan jees kun pääsee iltaisinkin vetäsemään lenkkejä. Töidenjälkeen on kiva vetästä iltaspurtti jos ei ole aamusta saanut raajoja liikkeelle! Nyt kun jo uskaltaakin.

Uudet lenkkikamuni <3 kevyt askel, parempi lenkki =)
On ihanaa kun kevät tulee ja illat on valosia, vielä kun saataisi lämpöäkin midisti lisää =)
Arki on muutenkin mukavaa ja reenitkin kulkennu kivasti, paitsi tänään en päässyt reenaamaan kun eilen kun puskista taas ripsautti kropan syväjäähän, paleli vimmatusti olo oli kun jyränalle jäänyt. Läpökin oli alilämmönpuolella.
Kyllä pikkuhiljalleen tällainen puolikuntoisuus pistää ärsykekäyrän korkeelle ja vähemmästäkin hiehuttaa. Reenit kun on kulkenut kivasti ja lenkit rullannu! Ruokapuolellakin on menty aika mallikkaasti mitä nyt pientä tsemppiä olisi havaittavissa aina välillä! Mutta entiseen aikaan verrattuna olo on mitä parhain ja pikkuhiljalleen hyvä tulee. Isoa muutosta olen saanut aikaiseksi ja tiesinkin että mutkia tulee ja nimenomaan ruokapuolella. Ja jos niitä repsahduksia pääsee käymään niin otan sitten reeneissä lipsut huomioon ja piskaan vähä kovemmin. Märehtimättä koitan ottaa uuden nousun ja jatkaa matkaa... Ei tätä kaikkea ole turhaan tahkottu ja iteäni vartenhan tämän kaiken teen. Vanhaan en halua palata koskaan, maltillisesti halliten pikkuhiljalleen nokka kohti parempaa <3


I can do this!!!


Huomenahan olisi vuorossa PT treeni Villen kanssa ja kuuntelenkin ja katsastelen oloja nyt tän illan huomiseen aamuun ja katotaan aamulla mun vointi et mikä buugi, onko musta reeneemaan. Fiilis on kyllä katossa koska rehvit Villen kanssahan tarkoittaa kovaa treeniä, uutta saliohjelmaa ja vähä tsemppausta taas etiäppäin!!!
Noh katsotaan ja kuunellaan, jos ei huomenna niin sitten heti alkuviikosta!
Sunnuntaina viimeeksi olen käyny reenaamassa ja juu-u kyllä olisin jo valmista kauraa. Olen niin hitoksee tyytyväinen että aivot ajattelee näin, ennenmuinoin olisin repinyt kipeyksistä oivan tekosyyn olla menemättä ja taas huomanut että oho kolmeenviikkoon ei olekkaan tullut käytyä, mutta onneksi on meno muuttunut ja muutos tapahtunut!!!

Ja hei kuinka mahtavaa tavata daameja ketkä on vetäisseet Hypoxi hoidot, uskomattomia tuloksia ihanaiset vedelleet, ympärysmittoja hukattu senttitolkulla ja kropat saaneet uuden ulkomuodon, ihan sairaan mageeta! Niin ikävä Hypoxia <3
Noh ei kauaa enää kun meinasin itsekkin aloittaa kuurin, en malta enää odottaa =) Laitetaan nyt kumminkin eka reenit uudelle mallilleen ja hieman himmaillaan kesää kohti.. (Pauliinaa <3)

Nyt untenmaille ja toivotaan että huomena ollaan hyvinvointisia ja pystytään treenata.. Sekin on kova homma tajuta mulla  että puolikuntosena turha reenata, hoidetaan siis itsemme kuntoon tässä hurjassa flunssamyrskyssä ja sit vasta huhkitaan ja hikoillaan. Enempihän siitä on haittaa jos puolikuntosena tahkoo menee, maalaisjärki mukaan hommaan ni hyvä tulee!
kaikesta huolimatta!


Tsemppiä siis treeneihin ja mielenkoukeroihin!
-C-





2 kommenttia:

  1. moikka, löysin sun blogin tänään kun googlettelin erilaisia juttuja. Tänne kuitenkin jumahdin lueskelemaan. Johtuen ehkä siitä että olet samaa ikäluokkaa ja samanlainen projekti/ uuden elämäntyylin opettelu käynnissä. Hienoa työtä olet tehnyt ja kirjoituksista huokuu energia. Se on omituista miten sitä virtaa tulee kymmenkertaisina määrinä entiseen elämään verrattuna. Halusin vaan tsempata sua eteenpäin. Loisto duunia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Katja!
      Mukava saada palautetta ja ja kovaa duunia täälä kyllä makkaroiden sulatteluihin tehdään.. Kaunis kiitos tsemeistä, niitä tarvitaan =)
      Ja tsemppiä myös omaan projektiin, upeaa kevättä ja aurinkoa arkeesi =)

      Poista