torstai 17. huhtikuuta 2014

Nyt vapaillaan!


Tervetuloa vapaat!

Tunnit kääntyy taas yönpuolelle ja minä se täällä napsuttelen. Tää on jo enempi sääntö kun poikkeus et blokkailuaikani on yöntunteina. Päiväntunnit kun sujahtaa vaan töiden ja touhujen merkeissä niin täähän on sit juuri passeli aika ;)
Viikko on sujahtanut vauhdilla ja pyhien takia kun viikotkin jää vajaiksi niin päivät on ihan sekaisin ni ei oikeen ees åysy kärryillä.

Alkuviikosta reenattiin Haastelaisten kanssa yhdessä ja reenin meille veti energinen Mira, joka tutustutti meidät BodyCombatin saloihin. Vedettiin siis köniin ja leikittiin kung fu Bandaa =) Olin aika-ajoin pihalla liikkeistä kun kottarainen mut oli ihan mielettömän kivaa koklata taas jotain uutta, on huippista kun alkaa erilaiset jumpat pikkuhiljalleen vähä hahmottuu koklailemalla ja niinkuin tämä combatti olikin niin muksaa touhua et meinaan mennä uudestaankin, jumpassa ei kamalasti pompittu niin polvenkin kannaltakin oli kiva.
Haastelaisten kesken päästään vielä kolmesti kimppahikoilemaan, mikä on fantsu juttu, koska tykkään ihan hitoksee noista kimppareeneistä.. tulee ihanasti haasteaikafiilis mieleen =)



Ihku Mira!!

Vapiskaa karate kunkut, tääl tulee haastelaiset!!!! Kurjaa vaan oli kun Anu ei päässyt paikalle..


Viikko on vierähtänyt töiden merkeissä suurinosin ja nyt alkoikin 4 päivää vapaata pääsiäisen kunniaksi ja tää tyllerö pääsee reenaamaankin heti huomen aamusta!!! On niin jo iksu puntille kun en oo kerinny viel tälviikolla kunnolla käymään.

Vihdoin ja viimein Meidän isäntäkin riemastui punttitreenin ihananuudesta ja päätyi kun päätyikin Heidin (Huuman PT) innoittamana 10 vuoden tauon jälkeen hikoilemaan salille. Ihan loistavaa meil on nyt yhteinen harrastus <3
Kieltämättä arkemme suurin saavutus on saada vuorokauden tunnit riittämään ja aikatauluttaminen molempien reeneihin... on jalista,punttia,jumppaa ja kohta vielä rakkauteni Hypoxi =) siinä lomassa vielä työt, perhe ja kotijutskat!... noh pientä organisoimista kehiin ni luulis hommien hoituvan =) Pahemmin ei kyllä uskalla tai voi sopia mitään extrajuttuja arkeen koska yksinkertasesti ei aika riitä... Joten julkinen anteeksipyyntö ystävilleni taas siitä kun ei näy eikä kuulu!!!
Nyt kumminkin tänään starttasi perheemme vapaat joita on huimat 4 päivää, kieltämättä on aika mukava vähän vapaillakin ja jos se vielä lykkää kunnon lämpimät kelit niin voin veikata että tää perhe ulkoilee paljon ja toki unohtamatta niitä reenejä!! Miauuu!
Käytiin töidenjälkeen illansuussa Nuppusenkanssa vielä happihyppelyllä kumpareilla ja laskemassa pyllymäkeä, delekoitiin nimittäin isi kauppaan ja me ulos =) tasajako eix je??

Sain kerättyä pääsiäispuskan!

Nuppunen <3



Kiivettiin korkealle torniin, uskalsin =)

Luonto näyttää viel aika karulta ku ei viherrä!


ja pääsiäiskukat on siinä =) ja taskussa paketti allergialääkkeitä ;) Ja katossa lentelee Mamman tekemä noita-akka joka on minuakin vanhempi =)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!!


Pentikissäkin alkaa maukkaat värit valloittamaan neliöitä ja voi kuinka olenkin tykästynyt keltasen ja pinkin yhdistämiseen, sekä vaatteissa että sisustuksessa!!! Niin namut yhdessä =)

Noh nyt duunijutuista huilataan ensi viikkoon ja nautitaan pääsiäisestä! Meinasin itselleni pikkuisen koitoshaasteen näin herkkuherkälle viikonlopulle tehä, EN SAA SYÖDÄ AINUTTAKAAN HERKKUA TAI KARKKIA TÄNÄ VIIKONLOPPUNA!!!!! Koitan vähä hio taas himojani ja pikkusen tsempata hallintaani, koska jos tästä viikonlopusta selviin sit hajoomatta niin on mun turha itkeä heikkoutani ja sit vaan katsellaan peiliin ja pysytään kovana!!!
Eli herkutelkaa kaikki munkin puolesta ja nautitaan yhdessäolosta, ulkoilusta ja kovista reeneistä tottakai!!!

IHANAA PÄÄSIÄISTÄ KAILILLE!!!

Pus pus <3

 -C-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti