torstai 1. toukokuuta 2014

Vappupossu kuittaa!!!


munkkiposso!!! :) (kiitos Tuirelle oli aika makoisii)

Saatii myös vappupullot pomolta! =) ... Mun omassa oli yrttiviinietikkaa =)

Otsikko jo kertoo aika paljon!! Vaput on nyt juhlittu ja minäpä tyttönen se olenkin vedelly hiilarimössöä oikein olan takaa, juu-u ei ehkä ois pitänyt ja jotkut napsinnat olisin voinu jättää vetätättä mut vedetty on jo kitusiin, niin kai sitä turha enää oikeestaa itkeä, kun paha olo on jo kropassa.
Tietoisesti kyllä tein valinnan ja annoin itselleni luvan herkutella nyt vappuna, ja lupasin etten pode huonoo omatuntoa herkuttelusta vaan tungen mitä tungen =) Mutta jännästi vaikuttaa haluihin mässyttelystä tuleva huono olotila, joka iskee päälle aika nopsaakin siitä kun suusta menee alas jotain herkullisemman sokeri/rasvapitoista! Ja hyvä niin koska jos pahaa oloa ei tulisi voisin melkein vannoa et olisin aika nopeesti koukussa vanhoihin napsimistapoihin!!
Meillä vaan tuo kohta 4v. on aika loistava karkkipoliisi, vaikka kuinka olen sanonut et "tänään" äiti voi vähän herkutella niin palosiireeni alkaa huutamaan et EIIII; ÄLÄ SYÖ ÄITI!!!! VILLE SUUTTUU!!! =)
Kieltämättä aika loistavasti tyttö kuunellut mun höpinöitä ja on hommassa mukana loistavasti! (Nyt on kyllä otsikoissa ollut aika kreisii juttua siitä mitä käy jos äidit reenaa ja lapset ovat siihen jollain tapaa osallisena!!! se asia jääköön nyt kumminkin tähän koska muuten ei kauniit sanat riitä kuvaamaan mielipiteitäni tommosesta!)
Vappu siis vierähti herkutellen ja toki mukaan mahtui reeniäkin, ja piiskaustakin oli havaittavissa, aivot jo rekisteröi aika kunnolla myös reenissä mitä on tullut ihrattua!! =)

Näin jälkeepäin tekee ihan pahaa katsoa mitä on tullut mässättyy!

No lisää munkkia, Hei mut näis oli mustikkaa sisällä, sehän on terveellistä =) söin vaan muuten yhen!


Neiti nättinen sai vappukeinun!

ei ihme et tarvii huilia =)
Loppuviikosta palautellaan jo kurinpariin ruokapuolella ja reenataan kovasti..
Viime sunnuntaina kävin muuten ekaakertaa vetämässä Maikun tunninsetin kahvakuulaa (jos haasteenaikaa ei lasketa) ja voi pojat kun tykkäsin, kahvat sielä vähän mun osalta kyllä sinkoili mut onneksi kellekkään ei sattunnu mitään =)
Ja haastelaisten kimppareeneissä tälläviikolla Lilli veti meille Bodysteppiä ja ekaa kertaa kyseistä settiä vetelin, hiki tuli vaikka rytmipuolella oon aika tumpelo, mut suht pysyin messissä =)

Pirtsakka Lilli ohjaaja Huumalta!

#selfien mestarit Mia ja mä <3

Kimppareenien jälkeen kerettiin kaikki 4 ketkä päästiin paikalle eli Anu, Minä, Mia ja veikko nauttimaan kupposet kaffetta ja vaihtaa kuulumisia ja voi vitsit kun oli kivaa =) Saa nähä mikä reeni meitä odottaa ensiviikolla =)

Tänään oli niin sateista  ja ihankun kylmä menisi luihin asti, oten reenin jälkeen päätin ottaa pikaaurinkoa, ihan kun oisin jossain uunissa... possopaistumassa =) ahahahah!!

Toivotaan että ilmat taas tosta lämpenisi ja saataisi vähä kesäfiilistä puntteihin! Ihanaa loppuviikkoa ja palataanhan ruotuun ruokapuolella ja hikoillaan ahkerasti!
Ensiviikolla tää tyllerö pääsee kun pääseekin taas Hypoxin hellittäväksi ja tiedossa olisi siis kuukausi kovaa menoa.. on salia, kimppaa, HYPOXIA ym... Ja kohta varmaan taas päivitetään Villenkanssa reeniä ja vedetään kimpassa joku hyvä setti =)
Voi jukra sentään.. tulee ihan haasteaika mieleen, jihaa ihanaa..

Eli siis unia kaikille ja tää käy köllölleen vappupalleron eli masun viereen! (tähän turvotukseen ei taida nyt activiakaan auttaa!)

-C-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti