sunnuntai 11. toukokuuta 2014

ÄITI! sanoista ihanin..


Lauantai aamusaleilut kokoperheen voimin, mulla Hypoxit ja murut saleili =) <3
Viikonloppu alkaa olee taputeltu ja aika innolla odotan jo huomista ja normi ruokailuun palaamista.
Eilen vietettiin "Etukäteis" äitienpäivää ja olimme appianhempien, miehen vellosten ja heidän daamienkanssa teatterissa ja syömässä. Teatteri näytös ei ollut kummallinen mutta ruoka!!! namskista sentään =)


Annoin itselleni luvan nauttia ruuasta, laskematta pahemmin annoskokoa tai leivänmäärää! ja tottahan toki tää mussu veti vielä jälkkäriksikin Crème brûléet, ihan ei kaikki menny alas mutta oi voi kun oli maukasta. Kroppa ja vatsa ei ollu ihan samaa mieltä ruokaähkystä... Olo on ollut kamalan turvonnut ja kurja, vähän helpotti kun vetäsi tänään aamupäivällä kunnon hikilenkin.

HopHop... tossua toisen eteen =)

Jalkapäivän siirsin suosiolla huomiseen koska eilisten mättöjen jälkeen, ja muutenkin lepopäiviäkin on pidettävä.
Vedettiin vielä tänään Äidilläni kunnon eväät ja pala kakkua kanssa.  (Ai mitenniin aloitan mun ruokapäiväkirjan vasta huomenna)

Mammalle kakkua <3 Ihan ite tein, oli aika hyvää vaikka itsesanonkin ;)
Muutenkin ruotuun on totisesti palattava, hypoksikuurikin käynnissä niin turha se on kohta peiliin katsoessa itkeä kun ei synny minkäänlaisia tuloksia ja makkarat senkun pullistuu. Nyt on juhlat juhlittu ja vaikka ei oisi niin herkuttelut on mun osalta ainakin nyt LOPPU!!!!
"Turha valittaa läskeistä jos herkuttelee!" sanoo Juttakin =) Ja niin tottahan se on kuin vain voi olla!!! tatuoin sen kohta otsaani!!!!

todellakin!

Tänäänhän on muuten ollu ihana päivä, ollaan nautittu murujen kanssa pitkästä rauhallisesta aamusta ja syötiin se aamupalakin oikein "hyvin" Isi oli loihtinut rakkausaamupalan, ja mua hemmoteltiin tänään ihanalla lahjalla, kukkien kera. Ja muutenkin palvelu on pelanut tänään oikein mallikkaasti! <3
Olen todella onnekas kun saan olla äiti meidän superihanalle rinsessalle. Äitiys on taivaallinen asia, vaikka matkaan mahtuu haasteita, huolta, itkua, naurua ja kaikkea siltä väliltä. Päivääkään en vaihtaisi pois ja olen kiitollinen ihan jokaisesta päivästä ja tulevasta myös. Toivottavasti myös ruudun silläpuolen on saatu nauttia mukavasta päivästä, olit sitten äiti, lapseton, sinkku tai varattu. On ihmisen nimike sitten mikä vaan niin jokaiselle tasapuolisesti enkelten kuiskauksia <3


Nessun tekemä taulu minulle <3 En oo vanha enkä mikää =) lapsensuusta se totuus tulee <3



kukkia rakkailta <3
Ihana päivä on ollut ja hyvillämielin voi kömpiä peitonalle tuhisemaan, mieli ja vatsa ravittuna =)
Upeaa alkaviikkoa kaille ihanille! Hikoillaan kaikki oikein urakalla ja poltetaan herkkukalorit pois eix je??
Tyttö ja hänen ÄITI <3
PusPus!!
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti