torstai 8. toukokuuta 2014

Aika! niin hektistä, saiskos tunteja lisää =)

Tohinaa, kiirettä, hulinaa,rakkautta ehkä vähä väsykiukkuakin... Toki myös ihania hetkiä, rankaa reeniä, hikeä, kipua, särkyä, naurua ja onnistumisia! Kaikkea näitä ja paljon muitakin asioita mahtuu kuluneelle viikolle. Taitaa arkikuvahaastetta olla ihan liiaksikin =)

Sitä tulee muuten miettineeksi aika-ajoin tätä tohinaa ja kiirettä. Miettikääs kun ennen tuntui että oli aikaa kyläillä soittelematta, pelailla iltasin pelejä  tai ylipäätään viettää aikaa yhdessä ystävien ja perheen parissa.  Jotenkin oikeesti vain tuntui että päivässä ois enempi tunteja.
Meidän perheessähän arjen tunnit täyttää kyllä aika totaalisesti rakas työni ja siihenpäälle arjen askareet ja harrastukset niin siinä päivä meneekin että pätkähtää!
En halua valittaa, MUTTA =) kyllähän sitä painaa mieltä välillä kun ei jää aikaa ystäville ja perheenkin yhteinen aika on aika kortilla! Noh valintojahan kaikki on, ja eihän tämä nyt aina ihan näin hektistä ole :)... Meinasin nimittäin parinviikonpäästä starttaa kesäloman, ja voi kuulkaas kun tuleekin tarpeeseen ja mitä parasta saa pikkurinsessakin aloittaa ansaitun kesälomansa =)

Kuluneelle viikolle mahtuu paljon reeniä, kampaajalla käyntiä, juu-u ihanaa oli saada jo viisisenttinen harmaa juurikasvu piiloon, alkoi niillä harmailla jo liikaakin paistaa  meikän kilometrit ;)
Mutta vihdoin sain mahutettua kampaajan yhdelle aamulle ennen duunia, ja saatiin tukka taas kuosiin.
Kampaaja-aamuna muuten jouduin mennä reenaamaan jo aamusta puol seiskanmaissa ja voin sanoo et tätä tylleröö ei ole luotu aamureenaajaksi, reenin vedin mutta voin sanoo et puhtia ei tässä koneessa riitä kunnolla rautojen kolisteluun noin aamusta, kyllä meijän perheessä aamureenit saa hoitaa ukkeli ja mie hikoilen iltasin =)

Ihana kampaaja neiti Anni Puurtinen, Huumalla sijaitsevassa Bravo kampaamossa. Nyt pääsin vihdoin nauttimaan Haastevoito kampaajalahjakortista. Kiitos Huuma ja Anni <3
Kahvin sain vielä ihanasti tarjoiltuna, kiitos ihanasta palvusta Maikku =)
Kimppareenit peruuntuivatkin tältäviikolta kun suurimmallaosalla oli esteitä, mutta korvasin toki omalla puntilla, ja sitten viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisempänä <3 <3
MULLA ALKOI HYPOXI :) UUJEAH!!!! Kyllä taas kroppa saa tehostettua rasvanpolttoa ja kyllä tulee tarpeeseen, vaikka mun reeni on kovaa ja tehokasta niin kyllä tätä rasvaa riittää ja tuntuu että tahtoo olla vähä liiankin sitkeesti kiinni minussa!!! Onneksi pääsin taas Pauliinan hellään huomaan ja tehokkaaseen rasvanpolttoon, juuri sitä tarvitsin!!!! Pieni lisäspurtti kesääkohden ei ollenkaan ole pahaksi =)

<3

Pauliina ja mie <3 yläkertaan ja matolle puoleksitunniksi totaalihikoiluun, kyllä saa makkarat taas kyytiä ja kuplia =) pauliinan pajan tietoja löytyy täältä =) https://www.facebook.com/hypoxistudiokotka?fref=ts
Huikeita ihania naisia käy hypoxissa ja tässä kuvassa tapahtuu siis pyöräilyä munakuplassa =) Käykää ihmeessä tsekkaamassa ja varatkaa konsultaatio itsellenne (ilmainen)  jos olet mielestäsi ansainnut itsellesi loistoapua niiden onelmakohtien tuhoamiseen =)




Viikko on siis vierinyt ihan hurjan haipakkaan ja vedetty on reeniä oikeastaa jokaisena päivänä joten huomena vietän ansaitusti vapaaillan! Lauantaina nautitaan sitten taas hypoxista ja sunnuntaina toki rääkätään alakroppaa..
 Mutta huomenna nautin yhteisestä ajasta ja himmaillaan vaan himassa =) Toki kellohan on lähemmäs iltakahdeksaa kun kotiudutaan töistä,  mutta siihenpäälle ei tarvi sujahtaa enää minnekkään ja viikonloppu vapaillaan töiden osalta ja nautitaan yhdessäolosta, käydään syömässä ja sivistytään teatterissa =)
Ja sunnuntainahan juhlitaan kaikkia meitä ihania Äitejä ja herkutellaan luvalla. (itse toki koitan pysyä rajoissa jos kokonaan irti sokereista, on nimittäin tullut taas napsittua niin vieroitus taas alkakoon!!)
mutta juhliahan voi muutenkin toki kun tunkemalla suuhun hurjan kasan kaloreita, nautitaan siis yhdessäolosta, leikeistä, pitkistä suudelmista ja hellistä haleista. Ihanaa ja rakkaudentäytteistä viikonloppua kaikille upeuksille!

Vanhan tarun mukaan Jumala
lähetti enkelinsä maan päälle
ja pyysi tuomaan mukanaan
kolme kauneinta asiaa maanpäältä.

Enkeli valitsi kauneimman kukan,
ihanimman tuoksun ja äidinrakkauden.
Matka takaisin oli pitkä niinpä
kukkanen kuihtui, tuoksu haihtui,
mutta äidinrakkaus kesti
ja sen enkeli ojensi Jumalalle
kauneimpana asiana maanpäältä.




  ÄITI, SE SANA IHANIN JA ARVOKKAIN  <3

 -C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti