keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Takasin ruotuun!!

Niiinkuin se Jutta G:kin tapaa sanoa et "turha valittaa läskeistä, jos herkuttelee"


tyttö kuin hodari =)

On tässä nimittäin tullut viimiset kolmeviikkoa vedettyä aika huolella kaikenmaailman pöperöjä  (niinkuin joistain kuvista saattaa huomaa) ja huomaan taas valittavan jokaisesta muhkurasta ja makkarasta.  Jotenkin  kropan epäkohtiin vaan kiinnittää huomiota niin paljon helpommin kun tietää että repsahduksia on käynyt liikaa ja läskejä on ruokittu!!!
Pysymällä ruodussa turhilta ihrauksilta huomaan kunnioittavan kroppaani paljon paremmin ja ei niin nipota jokaisesta makkarasta, se on jännä juttu! omalla kohdallani ainakin!

its meee, kaikkine makkaroineen =)
Juhannus oltiin perheen kanssa reissunpäällä niin herkkuja meni jos jonkun moista =)
Vaikka ravintolaruuat on herkkuja, saatikka sitten hotelliaamupalat niin voi pojat, ei  niitäkään montaa päivää jaksa, vaikka koitinkin edes hivenen katsoa terveellisiä vaihtoehtoja niin huh huh...
Kyllä herkuttelut nyt pitää saada kuriin, vaikka juu-u hyvä se on välillä pitää taukoa niuhantiukoista ohjeistuksista, niinkuin moni tuppaa sanomaan, mut minulle kun herkuttelut tuppaa jäämään päälle ja herkkukierre valmis.

koitin tehdä niitä hyviäkin valintoja =)

Ja sit niitä huonompiakin :( 

Kylpylään puljaamaan =)

Murut hurjasteli laitteissa! Miekin jopa uskalsin =)

Delfiininäytös oli aivan ihana <3 On ne niin liikkiksiä <3

Särkistä ylhäältäpäin... melkein jo pelotti =)


Maailman parasta jädee <3 Subermies kuin hubbapuppa =)
Tietyllä tapaa olen myös huomannut herkkukierteen aiheuttavan minulle hurjaa stressiä ja huonovointisuutta, mikä aiheuttaa kaikenmaailman kiukkuja ja mökötyksiä =) (ja turvotuksia ja pullahteluita, jotka lisäävät vielä enepi tarvetta kiukutteluun)!!!! Pikkuhiljalleen on niin sika ihana huomata että se ei oikeesti oo kivaa!!!!! (siis herkuttelu ) joten siis nyt on tekosyyt käytetty loppuun ja alettava katsomaan taas peiliin...

Pikkumättöö viel Loviisassa, ettei varmasti nälkä pääse yllätämään =)


Joten siis!!!!!!!! DIETTI ALKAKOON!!!!!!!!!!

PT Ville loihti mulle todella hyvän diettiohjeistuksen! Halusinkin mahdollisimman toimivan ja ns. normaalin :D ja JESH! ohjeet on loistavat.
Valinnanvaraa on monenlaista, joten luulen että tästä tulee kivaa, monipuolista ainakin. =)
Valinnat on hyvinkin ravinnerikasta puhdasta normiruokaa, siis tälläkertaahan kyseessä ei ole superdietti missä pyritään tiputtamaan kiloja mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa, vaan hyvällä buustilla, kroppaani kuunellen. =)
Oon ihan sikke liekeissä ja ootan innolla jo tulevia diettipäiviä. Toki tulen hakkaamaan päätä seinään ja puremaan ranteet irti kun tekee ehkä "hieman"  mieli karkkia, mutta i´m ready <3  ja otetaan vastaan mitä päivät tuo tullessaan.

Luulen et tää kuvastaa mun jossakinvaiheessa !!


Ja nyt just tuntuu siltä että on aika pienelle buustille, olenhan monesti sanonnut ja kirjoittanut että en halua elämän olevan diettiä, mut nyt mun remmissä kulkee loistava ammattilainen joka valvoo ja opastaa mua tekemään oikein ja kohtuudella. Haluan oppia myös diettaamaan oikein, koska itseni tuntien se on aina välillä se mun juttu <3



Huomen aamusta mennäänkin vähä tekemään mittauksia ja tehdään pieni kuntokartoitus. Ai mitenniin kauhuissani jo vaa´an lukemista ja luulen ettei huomena kunnian kukko laula, mulle ainakaan! Taidan saada remmistä =)

Ja hei! huomaattehan jo ilmoista et meiksi on lomaillut kuluneen kuukauden, vettä tulloo niin ettei maa vedä enempää, joten... Meen ensiviikolla töihin takas niin saadaan taas lämmin ja helle teille muille :D

Mun rakkaudet <3
Kivaa viikonjatkoa
-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti