maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lomalla voi ottaa iisimmin! vai voiko sittenkään ????

#nofilter :) loma minä TÖTTÖRÖÖ!!!!
Päivät juoksee vauhdikkaasti, tukka takuilla ilman meikkiä ja helmat paukkuen, lomalla on aika mukavaa.. Ollaankin oltu lomafiiliksissä pikkuprinsessan kanssa jo kaksi viikkoa ja kyllä aika kiitää.. Tekemistä oisi enempi kun vuorokaudessa tunteja.
Ollaan kyllä nautiskeltukin ja olla möllötelty, ilman mitään aikataulutuksia koska haluan nauttia lomallani juuri siitä että ei tarvitse pää kolmantena jalkana juosta paikasta toiseen.

Lomaviikoille on mahtunut tykkimäkireissua, kyläilyjä, biitsillä makoilua, prinsessan 4vee syntymäpäiväjuhlintaa ja muutenvaan hullutteluja ystävien ja perheen kera ja tietenkään uohtamatta herkutteluja (tähän ei nyt tiiä laittaisko hymynaaman kumminpäin ;)
Ihan tajuttoman ihanaa muuten kun on aikaa ystäville <3 <3  nyt hitoksee niit sydämmii =)

meniskin kinkkuun eikä kylkiin =)

töttöröö mulle =)
Päätinkin että lomalla ollessani en niin tarkasti tuijota mitä suustani alas laitan, mutta nyt kun kaksiviikkoa on kulunnut ja herkkuja suusta alas kauhottu, muodossa jos jonkun laisessa niin ei hurjasti enää hymyilytä!
Kroppa ei voi oikein hyvin... Turvottaa tajuttomasti ja olo tosi tukalan tukkoinen ja ällöttävä! (Tämä taitaa olla just sitä pahaa oloa mitä normaalisti ei ole tajunnut ennenkun liian myöhään!!!)
Onneksi osaan jo tiedostaa asian ja laittaa stopin päälle ennenkuin on liian myöhäistä! Huomena kuri palautuu (parhaani ainakin yritän) ja pidän vain yhden vapaamman päivän viikossa ja se saa todellakin luvan riittää. Kohta tässä taas muuten ei itkut auta ja peilit peitetään lakanoilla ;)
Villelle (mun PT) jo HÄTÄhuudot huutelinkin ja ei auta ei... on sen varmaan otettava mun kohdalla oikeesti se piiska käyttöön tai asennettava mulle joku sähköpanta mikä antaa sähkiksen joka kerta kun koitan tunkee suuhun jotain muuta kun sais!!!!`!`!""##¤%¤&&/

Kujat haltuun =) feat. Krista kummi ja Eddie <3

iltalenkki auringonlaskussa <3 MIAUUU

ketämeit nyt oli <3


Treenit puolestaan on sujunut hyvin ja uusilla ohjelmilla huhkitaan ja hikoillaan =) Salilla oon nyt lomallakin käyny sen 4 kertaa viikossa. Se taitaa olla asia joka on ja pysyy kaikesta muusta lipsuilusta huolimatta!

pölhöt <3  salilla koko perhe <3


rankat oli reenit =)

Tyttö rakastaa olla Huumalla ;) pienestä pitäen =) tästä se alkaa..
No se peiliselfie tietenkin :)

Vähän mulla mieli halajaa taas diettaamaan, mutta eihän se elämä silleen pyöri että koko ajan dietataan! Mun kohdalla varsinkaan, koitan nyt vähän ottaa taas apukeinoksi vaa`an jotta aivot taas rekisteroi määrät ym. Ilman vaakaa aika helposti syön liian vähän ja sit ollaankin heikoilla hangilla ja naposteleminen alkaa. Joten vaaka kainalossa hetki taas rällätään =)

Kuvia vähän sikin sokin, koska tää ei nyt tottele minuu sillai normisti!!!! (juu-u käyttäjäs vika =)

Nepsu ja Luna <3

Namskista =)

Neela tyttösen 4vee juhlissa riitti vilinää iltaan saakka, aamusta startattiin kaverijuhlilla =) <3

Rakas tyttöseni on jo 4 vuotta <3

Lomaa olisi jäljellä vielä pariviikkoa ja koitan ottaa kaiken ajasta irti. (ja jos ihan vähä enempi aurinkoa saisi ilmaantumaan taivaalle niin ois aika jees!)
Tampereelle ainakin nokka näyttää vielä huvipuistoineen ja kylpylöineen. Reenit jatkuvat hyvällä buustilla ja vielä kun laitetaan herkuttelunyörit kiinni niin eiköhän se taas tästä rupee rullaamaan.
Nyt vielä nautitaan kumminkin lomasta ja tehdään mitä huvittaa tai ollaan tekemättä yhtikäs mitään =)
                               Ihania kesäpäiviä kaikille murusille ja nautitaan kesästä <3


ei #belfie vaan #legfie =)
Kohti tulevaa, me mennään innolla yhdessä <3

Kyl mä lomal kerran oon meikannu =)

Ihanaa alkavaa juhannusviikkoa... tuun taas <3

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti