lauantai 14. helmikuuta 2015

Fiiliksissä mukana kun ei muutakaan voi!

Kaikilla tuntuu olevan hurjat draivit päällä reenien suhteen.. ja mikä loistavinta niin tammikuun buumit meni jo. Upeeta jos ihmiset oikeesti innostuvat ja tajuavat mikä henkireikä liikkumininen ja itsestään huolehtiminen on.
Kotonakin meillä komiampi osapuoli aloittaa maanantaina ruokavaliot ja reenitkin on uusittu Huuman Pt:n Riikka Kesselin toimesta. Ihan mahtava juttu kun on tuo mein isukkikin innostunut, tietty tän kaiken tohinan myötä mitä viime vuosi toi tulessaan niin pakostakin innostuu :) :)
Voisin veikata että, olisin samoilla kuureilla ja reenit olisi jokseekin yhtäkovia mut nyt mie keskityn kasvattelemaan pallomasia ja yritän nauttia parhaani mukaan olemisen ihanuudesta mihin käsileikkaukset minut pakottivat.. Kyllä nyt aikamoiset fiilarit mulle suo jo korttelin kiertäminenkin, toki nyt vähä jo nostelen jenkkakahvapainoja missä painoa hurjat 1, 4 kg, että on nää minunkii treenit aika huimaavia eikö ;)
Noh täältä vielänoustaan ja lujaa, sittenkun sen aika koittaa..


Vasenkäsi on nyt leikattu ja toipuu kivaa vauhtia. Maaliskuun alussa sitten operoidaan oikea ranne niin saadaan händyt kuntoon ennen ♥minitimantin♥ saapumista.

Onse vaan niin kuin upeaa kuinka minua muistetaan, ja piristetään.
Kevättä mieleen ja odotuksenriemua sulaviin lumiin tuo totaalisesti tämmöiset herkut!

NewBalancen tulevasta kesämallistosta upeat namut! Mallisto on saapumaisillaan Sportpisteeseen ja jälleenmyyjille.

Nää on nii  namut ja mikä ihana keveys jaloille. Taisin löytää mulle uudet suosikit!
Mulle suotiin uskomaton kunnia saada ensimmäisten joukossa tällaiset  karkit tulevasta kesämallistosta.. Vähänkö odotan et lumet sulaa ni saadaan tääkin pallomasi rullaamaan =)
Mieletön kiitos huippunaisille Nannalle ja Maaritille Sportpisteeseen Tikankadulle ♥ja NewBalancelle.

    Kivaa keväänodotusta kaikille ja upeaa ystispäivää lukijoille :) kullaan piakkoin...

-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti